dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 darlandığım için yazıyorum o yüzden kişisel bi konu. derdini skeyimciler baştan yazıp çıksınlar. eğitim sebebiyle yurtdışındayım 1.5 yıldan fazla oldu. ülkeyi zaten komple sktir ettim daha önce konusunu açmıştım amerikaya göç etmekle ilgili. zaten hiçbi zaman milliyetçi olmadım, hep doğduğum yeri ben seçmiyorum o yüzden yaptırımlarını reddediyorum kafasındaydım. demek istediğim içimde hiçbir zaman "ölköm öçön ölöröm allahoakbooor koşon döşmono korşooo" tribine girmedim, sadece gezi döneminde cozurttum o da vatan elden gidiyo düşüncesiyle değil 'yeter amk bi bokuma da karışma!' diyebilmek içindi. onda da sağlam dayak yedim kurtuldum ha içim rahat o yüzden acısını sineye çektim. az evvel yine ettim bi gahgogovluk dedim açıyim bakiyim milliyet.comda ne haberler var. ilk 5 başlık: 1.diyarbakırda polis kaçırıldı 2.pkk yol kesti 3.hükümet konağına bombalı saldırı 4.öldürdüler 5.jetler kandil üstünde bu ne aga? ya artık sorgulamıyorum haberlerde neden bilimden bilmemneden bahsedilmiyo diye zaten ülkenin bi geleceği yok bok içinde yüzeceğiz hep de bunu görünce böyle sırttan enseye kramp saplandı resmen. lan kafa dağıtmak için girip bi haberlere bakalım diyosun o onu kesti bu buna kerkildi 13 yaşındaki kıza hallendiler ninesine yürüdüler?é bu ne lan?! geçenlerde Bild aldım 1.5€'da para verdim yanlış hatırlamıyosam. lan gazete diye verdikleri şey 4 sayfa 35. kalite kağıt kümesi. ana haber "flaş flaş flaş! Andreas Görlitz ehliyetsiz araba mı kullanıyor!!" lan derdini skeyim bu mu manşetin? hani haberlerde görüyoruz ya cinnet getirdi diye. günden güne daha iyi anlıyorum adamları. memleketten 3 saat ötedeyim haberler bile gerim gerim geriyor. facebookta takılıyorum herkes ayrı bi olay paylaşıyor yok polis vurdu, araba çarptı, ormanların anasını bellediler vs vs. diyorum facebook'u da çıkarayım hayatımdan da o zaman burada tam bitkisel hayata giricem burda bulunduğum skimsonik şehirden ötürü. bi şans yüzüme gülse de sktir olup gitsem amerikaya tek derdim shark week'i beklemek olsa ya. aptallar gibi yaşamak saçma salak amerikan esprileri şakaları yapmak istiyorum. günden güne gerginliğim daha da çok artıyo nerede patlıcak bilmiyorum.. bu da böyle bi anımdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 hımm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar