Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya 10 tane lvl 25 daldımı oda yatar ölene kadar 5ni alır ama ölür sonra ahahha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ss almak icin klavyedeki print screen tusuna basıyorsun.sonra o screenshot world of warcraft klasöründeki screenshots'a gidiyor. buda cosmos icin link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Delyyyy, 24 Ocak 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Çok iyi ya baya bi girmişssiniz şehre ama bildiğim birşey var benim makına orada yarım saatlğine felç olurdu 256 ramle Wow oynamaya çalışan zihniyette zaten sorun 128ramli delikanli napsın? (bu ben oluo)[signature][hline]E.P -Edward Blackorb -Wes Wrecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bole oyunlarda ping onemli degil devamli bi veri alısverisi olsun ping 500 olsada fark etmez..tabiki 150 ping olması daha ii ama 500 ping le ve ii bi bilgisayarla cok guzel bi sekilde oynayabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya delidumrul dedin doğru da adam kaçtı valla heyecan yaptı herhalde arkada birkaç alliance daha vardı öldüremedik sonuçta ama dönüp iki büyü atsa yatcaz yere yani herif dağlardan aşşa atladı denize :) ben de arkasından atlıcaktım da abartmayım dedim atlamadım denizde alırdı beni çünkü kesin teke tek arkada bizden adam kalmazsa ama gene biri atladı herifin arkasından denize...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ssler çok güzel. Artık oyun release edilsede sipariş gelse hakkaten çok merak etmeye başladım.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar