Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook annoys me

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şu facebookda profil resminin altındaki yerde "Become friends with XXX and 3 others" yazan yeri nasıl gizliyoruz friend listi komple kapamadan?

Bide view as other diyince çıkıyo sadece, ben kendi sayfama bakarken göremiyorum mesela. Çok saçma.
Mesaj tarihi:
komple dondur kurtul, okulun sayfalarındaki mal mal mesajları ve abuk subuk reklam haberlerini okumaktan verem oluyordum az daha.

tabi muhtemelen tanışıkların abuk subuk samimiyetsiz yorumları ve filtreli fotoğrafları da boğdu beni
Mesaj tarihi:
Geçen sene sanırım, bi anket doldurmuştum bu facebookun popup anketleri var ya random çıkan, işte faceboku daha etkili kullanabilirsiniz bıdı bıdı, ilgi alanlarınız neler, anasayfada ne gibi şeyler görmek istiyosunuz falan. O günden beri milletin abuk sabuk iletileri çıkmıyo ana sayfada yada çok nadir çıkıyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bana da şöyle bir şey oluyor. bir tane kız var mesela. kahvecide çalışıyordu. bir ara naber falan derken bir elektrik bir şeyler olmuştu. sonra baktım erkek arkadaşı varmış uzaklaştım. lan sonra bir baktım bu facebook chatteki kişiler listesinde sürekli en tepede duruyor. konuştuğumuz ettiğimiz yok, bir beğeni yorum yok. tepede nal gibi. girdim baktım profiline sevgilisinden ayrılmış. acaba dedim yürüsem mi. sonra vazgeçtim. ama kız sürekli ve sürekli facebook chatte tepede duruyor. ne bir mesaj ne başka türlü bir iletişim ne profile bakma hiç bir şey yok. hep tepede ilk onun ismi. 1 gün 2 gün 3 gün 4 gün 1 haftadır böyle. resmen facebook zorluyor beni yürü emre yürü kıza diye. chatten remove ettim kızı. unfollow yaptım. hırsımı alamadım gelip buraya yazdım. nereden anlıyor nasıl oluyor lan bu. aynı süreç içinde günde 20 defa konuştuğum kız tepede çıkmıyor bu kız tepede çıkıyor. nooluyor lan.
Mesaj tarihi:
mark scout yollamıştır olm türkiye'ye direk. scoutlar da gelip bi saat kaldıktan sonra geri dönüp, "abi alayı meriç, ayrılanı yapıştır tepeye" demişlerdir. ne olacaağıdı?
Mesaj tarihi:
naber derken dediğim bir tabir olm. saatlerce defalarca konuşuldu saçma sebeplerle telefon numaraları verildi alındı gece alakasız mesajlar gönderildi ilk aşamada. naber dediğim o yani.
Mesaj tarihi:
oha o ne lan? sevişseniz "meraba meraba o kadar" diyecen demek.

neyse olm sevgilisi arkadaşın mıydı? yoksa neden çetin tepesinde duran insana gıcık oluyosun anlamadım. meriç değilsin lan, sevgilisi olduğunu görünce bırakmışın, sıkıntı yok.

madem elektrik diyosun, yaz bişi gitsin negzel. unfollow edeceğine duvara terlikle vursaydın keşke ayrıca.
Mesaj tarihi:
hacı sevgilisi varken sağa sola boncuk dağıtan kızdan ne hayır gelir ya. boşver.
bu arada yaklaşık 1 saat kadar önce snapchatten stephanine corneliussen e cheers diye bir video göndermiştim. az önce kadın cheers diye cevap yazmış bana. bu snapchat ne acayip şey lan
  • Yeni Oluştur...