Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hack e ban!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KoolAdmindemiski okudunuzmu bilmiyorum suan itibarı ile macrocular,KOHACK kulananları banlamaya başlıyorum Charınız gıderse şaşırmayın demış ,Biraz hasta idim iyileştimdem demiş:)
Aman dikkat kapatın outolootu falan gitmesin emekleriniz.http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=18658[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
[Bu mesaj noface tarafından 25 Ocak 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj noface tarafından 25 Ocak 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyunu tam vaktinde bırakmışım:D YOksa karakter ban yiyebilrmiş. HEr türlü pislik vardı benim karakterde :D (Şaka tabi ;) )[signature][hline]
Server : Paticik
Race : Human
Class : Patlatıcı
Patlatılan başlık sayısı : 10x

Mesaj tarihi:
said:
Knixue, 25 Ocak 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Hastaymış. :D

GEBERSIN!!![signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
Mesaj tarihi:
kol admin forumdayken pm atam belki okurda banı acar elini atmışken.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
Mesaj tarihi:
hehe unut abicim sen onu. ;) Eğer açarsa karakteri geri alır yine oyuna başlarım o ayrı. Unutma Cz yapıcaz :)[signature][hline]
Server : Paticik
Race : Human
Class : Patlatıcı
Patlatılan başlık sayısı : 10x

Mesaj tarihi:
said:
oQo, 25 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
said:

GEBERSIN!!!

:tup:[signature][hline]Firearrow the Archer
When you see me.
Prepare yourself to die.
If you don't prepare yourself to die.
I can do it for you
;)
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 25 Ocak 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
said:
oQo, 25 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
said:

GEBERSIN!!!

:tup:

:tup:[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Mesaj tarihi:
Ya kohack bence yasaklanmamalı öyle kıytırık bi loot sistemi varki allah bilir kaç milyarlık eşya kaybolmuştur kutuyu açamadan. lagdan vs.den dolayı. Asıl iş dupe , hack , macroyu bitirmek. Kaldıki ss ler kabul ediliyo adminler tarafında buda demek oluyoki bol bol süsleme yapılabilir ss lerde karambole giden bol olur. otoloot yapmayan neredeyse yok zaten serverda banlisttekiler %70 sadece gösteriş olsun diye banlanıyolar, bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öper dalgasına gidebilir yani heran millet.
Mesaj tarihi:
bu lagda kımse bır sey yapamaz zaten ne outo loot calısıyor nede baska bırsey 2 adım bıle atamaz olduk be offf bayıldım valla dc olmakdan.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
  • Yeni Oluştur...