dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 nasıl? windoz çöktü recovery cd falan yok usb ye atıp ordan kurtarıcam diyorum da license key sıkıntı oluyormuş sanırım napcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 laptopin kasasinin altinda windows keyi var.o keye uyan windowsu indir.home premium mudur starter midir neyse.ona keyi yaz.lisans olayini oyle halledersin.untouched iso bulman lazim.bi ara msdnin sayfasindan download edilebiliyodu.forumda birilerinde vardi yada pazar alaninda oyle bi konu olmasi lazim.bi sekilde dogru isoyu edinmen lazim.ben denedigim 3. isoda tutturmustum benim keye uyani.yani denedim olmadi diye yilma hemen. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ctrl+alt+f10 yap pc açılırken, recovery gelir.cd'ye gerek yok windows yüklemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 @benjani alt+f10 yaptığımda wait a minute diyor ancak saatlerce bekletiyor. ctrl+alt+f10 yaptığımda ise "a disk read error occurred" hatası alıyorum. hdd patladı sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar