Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 allahım sdfgopsfj herşeyiyle berbat olmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 kız meselesini güncelledim üstteki mesaja abi okula gider dersine girer çıkar gelirsin, ilk üniversiten mi, istanbullu musun? belli olmaz abi genel ortamı salla, 2-3-5 kişi bulursun benzer kafalarda birlikte şikayet eder birlikte gülersiniz su gibi geçer. böyle değil mi bu işler hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ki İÜ genel olarak, puan/perfromans açısından makul bir üniversite. özel üniv'e para vermek istemiyorsan geriye odtü boğaziçi vs. kalıyor, onlar da ilk 2000 alıyor ilk 2000'e girmedikçe, para bayılmadıkça, büyük şehirde bir üniversiteye gideceksin, iü de makul yani yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bi nevi askerlik yani. kütüphanesine ve müzecikik/restorasyon bölümüne ziyaretlerde bulunuyorum ara ara leş bir okul gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 edebiyat fakültesindeki eğitimciler bir hayli kaliteli insanlar diye duydum ama bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar