cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arkadaşlar script şu [events e_halberd] On=@Hit if (&statf_stone) || ( return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)> src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_atdusur src.act.equip src.act return 1 endif endif [events e_atdusur] On=@GetHit findid.i_atdusur.remove On=@Death findid.i_atdusur.remove [itemdef i_atdusur] name=atdusur id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip if ( > 0) SRC.dclick src.sayua 075f,0,0,0 * Attan Dustunuz * RETURN 1 ENDIF On=@UnEquip cont.events -e_atdusur if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 [eof] ve ben mesela bir sword silahı altına şunu ekliyorum sword silahi scpsi böyle [itemdef 0f4d] defname i_bardiche resources 18 i_ingot_iron type T_WEAPON_SWORD flip 1 dam 5,43 skill Swordsmanship reqstr 70 twohands Y weight 11 category Provisions - Weapons subsection Polearms description Bardiche skillmake blacksmithing 57.3 dupelist 0f4e On=@Create [events e_halberd] On=@Hit hitpoints {31 100} [itemdef 0f4e] // bardiche dupeitem 0f4d yani on creatden sonra yanlış birşey yapıyorum herhalde bana yrdmci olabilecekmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 on=@create 'den hatan $u on=@equip src.events +e_halberd on=@unequip src.events -e_halberd yapman gerekiyor.[signature] yani $öyle [itemdef 0f4d] defname i_bardiche resources 18 i_ingot_iron type T_WEAPON_SWORD flip 1 dam 5,43 skill Swordsmanship reqstr 70 twohands Y weight 11 category Provisions - Weapons subsection Polearms description Bardiche skillmake blacksmithing 57.3 dupelist 0f4e On=@Create hitpoints {31 100} on=@equip src.events +e_halberd on=@unequip src.events -e_halberd [Bu mesaj -daQ- tarafından 25 Ocak 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hah saol deneyecem birde mesela fencing silahlarinada koyacağım diyelim t_weapon swword bölümünü t_weapon fencing olarakmı değiştrip yeni bi scpmi acçayım yoksa t weapon word tweaopon fencing , macefgihting die gideyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet typeleri ona göre deği$tireceksin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ama öyle yapmak yerine o type kısmını kaldırıp bunu sadece istediğin silahların altına eklersin olur biter.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 nasıl yani yazabilirmisinz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 $u $ekilde istediğin silahın altına o equip unequip kısımlarını ekleyeceksin, sonra type kısmını kaldırabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 msn falan varmi ? ordan rahat rahat konuşsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 daq'ın dedigini yap çalışıyor.Radyo yayınları sıktı onu şimdi scripting'e girdi ;-)[signature][hline]Allah affeder... Ben affetmem! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here [Bu mesaj Neronn tarafından 25 Ocak 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar