dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 valla havalar bir anda ole sogudu ki..yalarim eylulu dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 eylül ekim kuşadası çok güzel oluyor. Deniz daha bir berraklaşıyor daha az dalgalı olur. Hafif yağmur yağsada gir çok keyifli sadece akşamları serin olmaya başlıyor ona da bir gömlek bir hırka idare eder. Bodrum da güzeldir o mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Seperate said: evet deniz aman yanlış anlaşılmasın, hani başlık denize girmek olunca belirtmedim :) hee aman ben de öyle tahmin ettim de dedim sakata gelmeyelim havalar da soğuksa hehe severim ben soğuk denizi ya problem yok 1 mayısta antalyada denize girdim turistlerin hepsi bakıyordu napıyo bu deli diye sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 akdeniz harici eylul ekimde deniz titretir ama oralar da temiz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Akdenizde deniz mevsimi eylul ekim dir. Yerlileri bilir bunu. Fact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar