Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 slm, ben usb üzerinden zoom x5 adsl modem kullanıyorum,şimdi adsl için indirdiğim bazı programların ethernete uyumlu olduklarını görüm,şimdi size sorum usb ve ethernetin avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmisiniz? edit:bu konuda açılan diğer topickleri okudum ama yeteince tatmin olmadığım için böyle bir topick açma ihtiyacı hissettim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 25 Ocak 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 [img=http://img42.exs.cx/img42/7594/hayyt7qj.jpg][signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 pardon kardes yanlıslıkla oldu[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eee kimse cevap vermeyecek mi bu kadar zor bi sorumu?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ethernet usb'ye göre çok çok daha hızlıdır. tam olarak hızları hakkında birşey söyleyemesemde ethernet, usb'den daha hızlıdır..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 135) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 o zaman ethernete geçim ben bi kalblo lazım değil mi başka bişeye gerek yok[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet ethernette cross kablo gerekli.. modem aldıysan vede ethernet destekli ise kutusundan çıkar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 135) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zoom x5 in içinde cıkıyor ben onu kullanıyorum USB & ethernet hızlarını fark etmez modem için zaten 256kbps limitin war o yüzden geçiyorsan geçme hız farkı olmaz bu şartlarda[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Biri PPPoA protokolunu kullanir, biri PPPoE protokolunu.. Aslina buna protokol ne kadar denir bilemiyorum, daha duzgun bir kelime mevcuttur elbet. PPPoA ( Point to Point Protocol over ATM ) 'nin PPPoE ( Point to Point Protocol over Ethernet ) e gore bildigim tek dezavantaji ise, PPPoE nin cok daha yaygin kullanildigi.. Eh bu da ( hani olmaz ama.. ) belki compatibility ( uyumluluk ? ) problemleri ortaya cikarabilir.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 PPPoE çok uygun kullanılıyo evet değiştirmek istememin asıl sebeblerinden biride bu zaten genelde dsl için indirdiğim çoğu program buna uyumlu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar