Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USB vs ETHERNET

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm, ben usb üzerinden zoom x5 adsl modem kullanıyorum,şimdi adsl için indirdiğim bazı programların ethernete uyumlu olduklarını görüm,şimdi size sorum usb ve ethernetin avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmisiniz? edit:bu konuda açılan diğer topickleri okudum ama yeteince tatmin olmadığım için böyle bir topick açma ihtiyacı hissettim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 25 Ocak 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zoom x5 in içinde cıkıyor ben onu kullanıyorum USB & ethernet hızlarını fark etmez modem için zaten 256kbps limitin war o yüzden geçiyorsan geçme hız farkı olmaz bu şartlarda[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
Biri PPPoA protokolunu kullanir, biri PPPoE protokolunu.. Aslina buna protokol ne kadar denir bilemiyorum, daha duzgun bir kelime mevcuttur elbet.

PPPoA ( Point to Point Protocol over ATM ) 'nin PPPoE ( Point to Point Protocol over Ethernet ) e gore bildigim tek dezavantaji ise, PPPoE nin cok daha yaygin kullanildigi.. Eh bu da ( hani olmaz ama.. ) belki compatibility ( uyumluluk ? ) problemleri ortaya cikarabilir.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Mesaj tarihi:
PPPoE çok uygun kullanılıyo evet değiştirmek istememin asıl sebeblerinden biride bu zaten genelde dsl için indirdiğim çoğu program buna uyumlu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
  • Yeni Oluştur...