Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SON DAKİKA!Bjk cafu ile temasa geçti!!!

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
Simofle, 06 June 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 06 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki:
sabo sen nerden cıktın abı?
Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler.
Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum.

senın ıcın 384732947329 defa yazıcak halımız yok, bu arada cocuk cocuk laflar soyleme bana.[hline]Simofle
Limonum

1) laf da adamına göre
2) futbol bilgisizliğini daha fazla kanıtlamaya çalışma, hagi 35'inde forvetin arkasında oynuyodu, cafu da aynı performansla 35 yaşında kanatta oynar diyorsun. buna imkan olmadığını göremiyorsan, gerçekten futboldan hiç anlamıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Çirkefliği kırmızı kartla bağdaştırıyorsanız hagi sonuna kadar çirkeftir...
Ama saha içinde ve dışındaki hareketleri ile ise pek öyle değil gibi...Ama tabii oynadığı 3-4 sene içindede az yumruk atmadı değil...(ÖRNEK:Samuel Johnsonun(ayı gibi herifin) kaburgasını kırmıştı...
Bunlara göre hagi sizce çirkefmidir değilmidir???[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 06 June 2003 22:06 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 06 June 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 06 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki:
sabo sen nerden cıktın abı?
Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler.
Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle
Limonum

sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum.

senın ıcın 384732947329 defa yazıcak halımız yok, bu arada cocuk cocuk laflar soyleme bana.[hline]Simofle
Limonum

1) laf da adamına göre
2) futbol bilgisizliğini daha fazla kanıtlamaya çalışma, hagi 35'inde forvetin arkasında oynuyodu, cafu da aynı performansla 35 yaşında kanatta oynar diyorsun. buna imkan olmadığını göremiyorsan, gerçekten futboldan hiç anlamıyorsun

salak salak konusma adamın asabını daha fazla bozma,ben ne zaman oyle bısey dedım,yahu gıt basımdan hadı ya senle mı ugraıscam yıne.[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...