bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Tamam ortada anlaşırız. 16/06/2003 Pazartesi'ne kadar imzalamassa kaybediyosun.. [Bu mesaj bLaQ tarafından 06 June 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 olm aptal misin :) sureyi uzatalim anlami cikiyor o mesajdan . 2 hafta olsun girerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yahu 2 haftaya gerek falan yok 3-4 güne türkiyeye gelir, 1 hafta olmadan imzalar mukaveleyi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tamam girdim sezon basina kadar bayrak tasimasina . bu kadar adam goruyor tasimamazlik yapmazsin heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Taşımayan çürük yumurta. Bu arada o kdr emin konuşuyosun (taşımassan fln :) ) soni anderson sensin zannedicem ehu..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 mefisto dediklerine göre senin de girdiğini kabul ediyorum. Bi teyid et de sonradan cıvımayasın.. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben bayrak taşımamasına girdim iddiaya yani beşiktaş bayrağı falan beklemeyin benden[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Zaten yakışmaz bi gs'liye bjk bayrağı, o berbat bayraklardan sizi kurtardığım için bana teşekkür ediceksiniz 16'sında :) .[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 getirtmessem o adami bak neyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Simofle, 06 June 2003 17:05 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 06 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki: sabo sen nerden cıktın abı? Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler. Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum. senın ıcın 384732947329 defa yazıcak halımız yok, bu arada cocuk cocuk laflar soyleme bana.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- 1) laf da adamına göre 2) futbol bilgisizliğini daha fazla kanıtlamaya çalışma, hagi 35'inde forvetin arkasında oynuyodu, cafu da aynı performansla 35 yaşında kanatta oynar diyorsun. buna imkan olmadığını göremiyorsan, gerçekten futboldan hiç anlamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Çirkefliği kırmızı kartla bağdaştırıyorsanız hagi sonuna kadar çirkeftir... Ama saha içinde ve dışındaki hareketleri ile ise pek öyle değil gibi...Ama tabii oynadığı 3-4 sene içindede az yumruk atmadı değil...(ÖRNEK:Samuel Johnsonun(ayı gibi herifin) kaburgasını kırmıştı... Bunlara göre hagi sizce çirkefmidir değilmidir???[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: LvL_Sabo, 06 June 2003 22:06 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 06 June 2003 17:05 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 06 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki: sabo sen nerden cıktın abı? Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler. Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum. senın ıcın 384732947329 defa yazıcak halımız yok, bu arada cocuk cocuk laflar soyleme bana.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- 1) laf da adamına göre 2) futbol bilgisizliğini daha fazla kanıtlamaya çalışma, hagi 35'inde forvetin arkasında oynuyodu, cafu da aynı performansla 35 yaşında kanatta oynar diyorsun. buna imkan olmadığını göremiyorsan, gerçekten futboldan hiç anlamıyorsun salak salak konusma adamın asabını daha fazla bozma,ben ne zaman oyle bısey dedım,yahu gıt basımdan hadı ya senle mı ugraıscam yıne.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ede 30 haziranda imza gerçekleşse bile , en azından biraz bilgi edinin :=) Adam ülkesinde tatilde 30una kadar o zamana kadar hiçbir koşul altında imza yok :=) yani 16sı yalan ehe 30 diyin şuna ,bari bir manası olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben zaten 26'sından itibaren yokum, lig başlayana kadarda yokum bana koymaz yani iddia ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 20'sinde bodrum'a gidiyorum ordan yazarsam bjk bayrakli yazarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Apex ben de bodrum'a gidicem. Dua et karşılaşmayalım yoksa sana BJK bayrağıyla flood bile yaptırırım :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 eheh o baya bi kasarda , senin guzel hatrin icin belki bir mesaj atarim . ama 20'sine kadar burdayim sozumuz soz delikanli gibi yazicaz napalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar