tunch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Selam Notebooka format attım, drıverlarda falan sorun yok her zamanki gibi yükledim ama gelin görün ki wireless bağlantı seçeneği gözükmüyor. Windows erişim merkezinde gözükmüyor benim wireless bağlantım olduğu ama gelin görünkü dirverları falan yüklü şekilde duruyor şu anda bilgisayarda. Ne yapmak gerekir? (Notebook üzerindeki switch açık durumda şu anda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 donanımlara baktın mı device manager'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Gözüküyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Chipseti falan yüklemeyince bu sorun oluyodu lenovolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 valla hiç uğraşmadım baştan yeni windows kurdum driver bile yüklemeden çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar