zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 server is too busy diyor ve msn bağlanmıyor :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Msn one is down!Msn one is down![signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Gitti :( .. Bağlanmıyor ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Benimkide az önce çatladı.. Bekliyelim bakalım miranda acabiliyomu ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 MSN Serverı çökmüş durumdaymış geçmiş olsun bana da öğlen kişi listesi falan dedi sonra girdim yaklasık 20 dk once listemdeki herkes teker teker çevrimdışı oldu ben de kapattım msn i bi daha giremedim yardım'a bastım serverda runtime error varmış galiba tam bilmiyorum...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet girmiyor bende de son 10 gundur ınternet berbat bır durumda bayram hediyesi olsa gerek.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hrrr.. msnsizde olmuoo ya..![signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben nasıl giriyorum? siz kablocularda bi sorun olabilir... adsl kullanan iki kişi listemde online. (bi de ben :) ) ama genelde online olan bi 20 kişi falan bu gün ortalarda yok. [Bu mesaj mayfer tarafından 23 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hmz ewt girmiyor..sistem devredısı gibi bi hata veriyor.. icq kullanın gencler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ohh bea girebildi bende sonunda ama 2 kisi online sadece,girmesede olurdu hani..=)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben adsl kullanıyorum ama giremiyorum onla alakası yok bence[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 off :( bende giremiorum[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lan ne güzel giriyodum şu son 30dk'dır giremiyorum.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 internet baplantısı sorunu yüzünden bağlanamadım[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ne Zaman Düzelir Acaba ya :( ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 artık sizlerden saklayamıyacagım msn dataları komple hackledim siz fazla yalvardıkca acıyorum :)[signature][hline] Fistan, 23 Ocak 2005 03:35 tarihinde demiş ki: hikayeyi begenmedim diyene çay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: eraygnr, 22 Ocak 2005 18:30 tarihinde demiş ki: said: eraygnr, 22 Ocak 2005 13:12 tarihinde demiş ki: oturum acamaya calısırken iptal et tekrar dene bak bu dedigimi yaparsan oluyor baya bi bekle sonra iptal et dene olmuoooooo[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 OLEEEEY BEEEA BAGLANDIM SONUNDAAA!!!!!![signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bağlandm sonunda ohh :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben baglanamdım hala[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bağlandım bende oh be :) ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende şimdi bağlandım:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende online ım 3,4 kere denedim anca oldu sadece bir kere denemeyin duramdan denyin ancak öyle oluyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende bağlandım[signature][hline]Paticik Knight Online Bölümü Adam Edilene Kadar Oraya Uğramayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben su an dustum[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar