Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn'le ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benimkide az önce çatladı..
Bekliyelim bakalım
miranda acabiliyomu ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
MSN Serverı çökmüş durumdaymış geçmiş olsun bana da öğlen kişi listesi falan dedi sonra girdim yaklasık 20 dk once listemdeki herkes teker teker çevrimdışı oldu ben de kapattım msn i bi daha giremedim yardım'a bastım serverda runtime error varmış galiba tam bilmiyorum...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
evet girmiyor bende de son 10 gundur ınternet berbat bır durumda bayram hediyesi olsa gerek.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
hrrr.. msnsizde olmuoo ya..![signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Mesaj tarihi:
ben nasıl giriyorum?
siz kablocularda bi sorun olabilir... adsl kullanan iki kişi listemde online. (bi de ben :) )

ama genelde online olan bi 20 kişi falan bu gün ortalarda yok.

[Bu mesaj mayfer tarafından 23 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ohh bea girebildi bende sonunda ama 2 kisi online sadece,girmesede olurdu hani..=)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Mesaj tarihi:
ben adsl kullanıyorum ama giremiyorum onla alakası yok bence[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır
Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır
Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;)
Mesaj tarihi:
lan ne güzel giriyodum şu son 30dk'dır giremiyorum.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
ben baglanamdım hala[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Mesaj tarihi:
bende online ım 3,4 kere denedim anca oldu

sadece bir kere denemeyin duramdan denyin ancak öyle oluyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
  • Yeni Oluştur...