Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn'le ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
banada sik sik oluyo yaww. 1 2 saat sona açilir merak etme...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
alala bende hiç sorun yok.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
6.2 kullanıorum ve su anda ben de acılmıyor
.net messenger temporarily unavailable dior
siteden durumuna bakıorum server online gözüküor ama[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
ya beniim msn de açilmiyo kisi listesi fln diyo ya ne is...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bende 6.2 war canawar gibi maşallah...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
ahah bende diyorum neden 50 kişiden 1 kişi online diye[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
said:
Doo_m, 23 Ocak 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
ya beniim msn de açilmiyo kisi listesi fln diyo ya ne is...

benimki de aynı sorunu verio nedir ne deildir annayamadim[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Mesaj tarihi:
kişi listesi..[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır
Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır
Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;)
  • Yeni Oluştur...