yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 ekşi'de paranoya başlığına bakacaktım bunu gördüm ahah lan bende bu var galba dedim. paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 ne dion lan değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 paranoyaya girer çünkü paranoyanın anlamı paranoya kavramı hakkında paranoya yapılmasını da kapsayan bir kavramdır. mesela paranoya hakkında paranoya yapmak hakkında paranoya yapmak hakkında paranoya yapmak hakkında paranoya yapmak hakkında paranoya yapmak hakkında paranoya yapmak da paranoya olur saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 oo hoşgeldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ojbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bende de bi donem vardi. doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paranoya klinini koyun me zu kapansin gensler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar