Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.I.P Onemli Aciklama...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Forumlarda Gordugum bazi Seyler Uzerinde Bu Mesaj'i Yaziyorum..

R.I.P'in Shuttle Bizim Tarafimizdan Guild Hall Yikmamizla 10 Kisi Sehirden Eksiltmemizle Olustu...Hilal'i Yeniden Yapilandirmaktayiz.Eamer,Anron,Yigo,Arnavisca Ve Ben Sehri Yeniden Adam Etmekteyiz..

Suan Politican Kasamaktayiz...Sehir Icın Dancer,Doctor Kasildi..
Weaponsmith Kasiliyor..Armorsmith Kasiliyor...Cher vs vs Kasiliyor...

Sehir Icın Ne Varsa Yapiliyor..Politicianimiz Kasip Sehire Yeni Bir Kac Kisi Alip Politiciani Degistirip Oylama Ile Kazandirdigimiz Zaman Yeniden Kurucaz Shuttle'i Suan Politician Secme Meselesi Ile Bosuguyoruz...Sehri Adam Etmek Icın Politiciani Kasiyoruz..R.I.P Yeniden Oldugu Yere Gelecek Lutfen Bilip Bilmeden Yorum Yapmayiniz Shuttle Bizim Tarafimizdan Yikildi Sehre Yapilan Her Iyilik Kotuluk Nasil Gorunurse Gorunsun Bizim Tarafimizdan Yapildi...Yaptigimiz Hic Bir Seyde Kotuluk Olarak Gorulmesin Hepsi Yeni Bir Baslangic Icın Yapiliyor.....

Yardim Etmek Isteyenler Tell Veya Mail Atabilirler...

Zanakdorufen Northstar...

[Bu mesaj Netcafe tarafından 21 Ocak 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rip in düştüğü hallere bak lol[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iyi de bildiğim kadarıyla sen eski bir Rip üyesi değilsin? Hatta rebeldın?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bi sakin olalım önce. zanakdorufen'in R.I.P.'e girdiğinden benim de haberim yoktu. acc.umu 2 gün önce açtırdım ve henüz pa'nın eskilerinden birine rastlayamadım malesef. bu yüzden de pa hakkında soru sorma imkanım olmadı.

sadece reave'nin char.ını satın alan kişiyle (sowhard lee) konuştum. söylediğine göre evet shuttle'ın yıkılma olayı gibi bişey de olmuş malesef. kendisi charda/reave'nin icq/msn'ini vermek istemedi. eamer, yigo, arvanisca ve anron'a da henüz oyunda rastlayamadım. revhas'ın forumda yeni mesajlarını gördüm ve ona özel mesaj attım, cevap bekliyorum. oyun içinden de zanakdorufen'le irtibata geçicem ne olup bittiğini öğrenicem. daha sonra gerekli açıklamayı burda yaparız. ama şimdilik atışma falan çıkmasın bu başlıkta lütfen[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 Ocak 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence R.I.P ancak Devvo gelirse eski günlerine döner. En çok devvonun emeği geçmişti bence rıp'e. Siz onnu oyuna döndürmeye bakın[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse

Jackass / Wildboyz / Viva La Bam. Hastasıyız...

Jackass 2 by me and my crew. September 2005
Sosyal ağlarda paylaş

Yigo baska bir pa da su an benim bildigim. Bayadir orda katta Wikyd mi öyle bisey =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obi-Wan, 23 Ocak 2005 10:43 tarihinde demiş ki:
Bence R.I.P ancak Devvo gelirse eski günlerine döner. En çok devvonun emeği geçmişti bence rıp'e. Siz onnu oyuna döndürmeye bakın

Teşekkür ederim Deno ama sadece benim diil bir çok arkadaşımın emeği geçmişti ekip olarak. Gene de düşüncen için sağol.

said:
LordSul, 23 Ocak 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
Revhas'ın buradaki ismi ne?...:)

Revhas.

İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

[Bu mesaj DA2019 tarafından 24 Ocak 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her türlü yardımı yaparız

L'un Dark Jedi Knight
Tiberon Dark Jedi Knight[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız.
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

RIP deki Shuttle in yikilmiasina gercekten üzüldüm. Umarım Yakın bir zamanda tekrar eski günlerinize kavuşursunuz
Bu arada Anron la görüşmek istiyorsanız hergün online ben kendisi ile sohbet ediyorum Bu arada ben Tuman Lee. Eğer hala anron a ulaşmadıysanız ban ulaşın ben mesajınızı ona iletirim

Tuman Lee
Master Doctor and TKM in Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...