pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Selam, 2 dakikalık bi şarkıyı uzatıp 3-4 dakika yapmak istiyorum. Audacity yükledim, biraz göz attım da sanırım şarkıyı uzatmak için nerde tekrar yapıyo onu işaretlemem lazımmış. Yanlış mı anlamışım, nedir bunun yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 şarkıda 2 kere geçen nakarat bölümü varsa o arayı kes 2. nakarattan sonra tekrar yapıştırıp sona bağla. Nakarat olması önemli değil tabi hani sürekli tekrarlayan bir ritmse veya aynı şey tekrar çalacaksa vs. a-b-c-d-b-e-f diye gidiyosa şarkı işte 2.b den sonra c-d tekrar ekle itele :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Cool Edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 samaella said: şarkıda 2 kere geçen nakarat bölümü varsa o arayı kes 2. nakarattan sonra tekrar yapıştırıp sona bağla. Nakarat olması önemli değil tabi hani sürekli tekrarlayan bir ritmse veya aynı şey tekrar çalacaksa vs. a-b-c-d-b-e-f diye gidiyosa şarkı işte 2.b den sonra c-d tekrar ekle itele :P şarkı şu sdf http://www.youtube.com/watch?v=ruPk4RD19Nw 30.saniyeden kesip şarkıyı burdan itibaren tekrar mı yapıştırsam yoksa daha iyi bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sabah bahsettiğin video arkasına koyacaksan -konuşma arkasına- istediğin yerden (temposu uygun olacak tabi) kesip ufak bi fade ile gayet rahat halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 aynen onun arkasına koyucam da video daha bitmedi ama 3 dakka civarı olacak. ondan sıkıntıya düştüm şarkıyı nerden kesip tekrar birleştirsem diye (:P) movie maker yerine audacity ile halletmeye çalışayım dedim, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yok ya moviemakerda da halledersin kontrolü biraz zor şarkı nereye gidiyo falan ayarlayamıyon bazen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar