Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Burda birşey sormak istiom ben bole alternatif filmler bulmak istiom,mesela sex and lucia gibi ama bi sorun var bu tip filmlerin hep cok az source u oluor,bende zaten 500 source u olsun demiom ama cd 1 in 4 source ve cd 2nin 0 source u var,bole seyleri nerden cekebilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 dcplusplus.sourceforge.net burdan dc++ çek. divxplanet hub'ında daha hızlı indirebilirsin ama kalitesi osloskop.net (emule) gibi referans sitelerinden daha kötü olabilir.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 DC++ ı kullanıorum da bu arada revconnect mi yoksa düz dc mi bide dc nin hangi versiyonu sizce?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bu arada DC++ ta yok divxforever hubında.... E mule daha iyi ben eski DC kullanıcısyım,bu arada nomadımın içindekiler DC de share etmenin yolu varmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 emule yi indiricegim bi yer war miiii...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hemen seni bonepart ın emule rehberine alıyoruz... http://forum.paticik.com/view.php?id=29924[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 en çok kaynak olan, bulunmayan filmleri bulabileceğiniz, fake dosyaları az oranda olan prg. emule'dur herkese tavsiye ederim.. divxplanet.net ten freeangel mod u çekebilirsin kullanmak için.. resmi site www.emule-project.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar