pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Selam, küçük bi video hazırlıyorum, arka fona da bi şarkı koydum. Fakat filmi kaydettiğim zaman müziğin sesi normalden biraz daha alçak çıkıyor. Müzik sesi ayarlarına baktım, en sonda. Nasıl düzeltilir bu? Başka video edit programı bilmiyorum, başka program denesem mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 programın içinde ses düzgün mü? exportta mı bozulmuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ses düzgün ama şarkının volume ü düşüyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 valla onu vumetreden görmeden az veya çok olduğunu söylemek pek sağlıklı olmaz öncelikle. Başka bir programda müziğin sesini açıp tekrar projeye basman gerekir. Moviemakerda 1 kanal daha ses ekleyebiliyorsan müziği o kanala da at böylece daha güçlenir. İndirmek istersen ev işleri için sony vegas idealdir. Adobe cc collection ilaçlı indirdiysen premiere de kurcalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar