Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Merhaba. Bir arkadaşım Catering firması bünyesinde, İstanbul Kozyatağı / Şenesenevler'de yer alan projede görevlendirilmek üzere "GARSON" arayışı bulunmaktadır. Yaz dönemi için çalışmak isteyen öğrenciler de başvurabilir. İletişim : 05306978118 Ücret : Asgari ücret + yol + agi = 1.150 gibi bir ücret Başvuracak aday iyiyse ( deneyim vs ) bir miktar daha artar. Başvuru için telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yemek yok mu, bahşiş nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 iş ilanı - Garrison diye okudum , allah dedim Wow'da Garrison'ı işletecek adam arıyorsun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Huzur evinde yaşlılara yemek dağıtım işi ( Bahşişli bir iş değil & rahat bir iş olduğunu belirtti ) Dönemsel bir iş değil , devamlı bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kaç saat çalıştırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Kozyatağı da güzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Haftada 6 gün ve 45 saat çalışma - vardiyalı sistem Sorularınız için yukarıda verdiğim numara ile firmanın insan kaynakları ile görüşüp sorularınızı daha rahat cevap alabilirsiniz. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar