Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Merhaba. Bir arkadaşım Catering firması bünyesinde, İstanbul Kozyatağı / Şenesenevler'de yer alan projede görevlendirilmek üzere "GARSON" arayışı bulunmaktadır. Yaz dönemi için çalışmak isteyen öğrenciler de başvurabilir. İletişim : 05306978118 Ücret : Asgari ücret + yol + agi = 1.150 gibi bir ücret Başvuracak aday iyiyse ( deneyim vs ) bir miktar daha artar. Başvuru için telefon ile iletişime geçebilirsiniz.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 iş ilanı - Garrison diye okudum , allah dedim Wow'da Garrison'ı işletecek adam arıyorsun sandım.
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Huzur evinde yaşlılara yemek dağıtım işi ( Bahşişli bir iş değil & rahat bir iş olduğunu belirtti ) Dönemsel bir iş değil , devamlı bir iş
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Haftada 6 gün ve 45 saat çalışma - vardiyalı sistem Sorularınız için yukarıda verdiğim numara ile firmanın insan kaynakları ile görüşüp sorularınızı daha rahat cevap alabilirsiniz. Teşekkürler
Öne çıkan mesajlar