Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

c# ile yazılmış exe dosyasını DLL formatına çevirmek

Xht

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

En son açtığım konuda c++ için çeviri istemiştim ancak, adaptör kontrolleri olduğu için biraz zor oldu ve başaramadık buradan bir arkadaşla.

c# ile yazılmış bir kontrol programı var 100 satırlık,bunu dll cinsine çevirmek istiyorum yine c# ile.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılan şeyin koduna sahip olmadığını ve kendi yazdığın bi başka koda referans eklemek istiyosun sanıyorum, eğer öyleyse ekstra bi şey yapmana gerek yok, .exe hali de .NET assembly'si olduğu için kendi koduna referans olarak ekleyebilirsin.

Yok eğer kendi yazdığın kodu .exe değil de .dll olarak derlemek istiyorum dersen de proje ayarlarına girip output formatı application'dan class library'e çevirip derlemen yeterli. Tabii o zaman da bi entry point olmayacağı için çalıştırılabilir bi formatta olmayacak, debug işini farklı şekillerde halletmen gerekecek.

Edit: Ha bu arada bu konuları şurda açsak daha iyi: http://forum.paticik.com/list.php?97
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bundan sonra o bölüme açmaya başladım pardon.

Adaptör kontrolü ile ilgili bir kaynak kodu yazdı arkadaşım exe application olarak c# ile yazdığı için bir takım sorunlar yaşadım, kendi programıma entegre etmekte. Benim programım c++ olduğundan ötürü, exe problem çıkarmaya başladı, crashler havada uçuşmalar, w8 de çalışmamalar.

En azından bunu asgari duruma döndürmek adına bu programı DLL versiyona çevirmeye çalışıyoruz, kaynak kodu yazan arkadaşımda sürekli denemeler yapıyor ama ilginç bi şekilde threadler beni suspendliyor.

Bu konuda 2-3 soru sormam mümkün müdür özelden sana?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...