fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Pinari seviyorum ben ama bu aralar kakaolu sutlere merak saldim. Ayrica evimin etrafinda yaklasik 10 market var. sehir icinde hatta go eginde yasamak boyle bir sey. Birde merak, ben seviyorum market, avm gezmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Ayrica yanilmiyorsam ben mis dost birsah migros sutlerinn 1.75 oldugunu hatirlamiyorum. Fiyatlarin sonu hep sifirliydi. Ornegin 1.60- 1.80 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Esh said: 4 lu paketi 4.19 a sayilan sut. Bi ara ben de kullandim ama sonra pinar da 5 liraya indrince ona dondum 200 ml mi yarim litre mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bu konuyu her gördüğünde hep değişik değişik okuyom http://www.youtube.com/watch?v=k_TNIzlGtfI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fenn said: yav said: Esh said: 4 lu paketi 4.19 a sayilan sut. Bi ara ben de kullandim ama sonra pinar da 5 liraya indrince ona dondum 4lü pınar süt nerde 5TL yahu? ben şok'tan birşah marka sütü 1.75'e mi ne alıyodum....... Birsah A101 markasi, sokta mis sut satilir. özür dilerim karıştırmışım şok ve a101 bizim mahallede yanyana migros için yokuş inip çıkmak gerekiyor falan yoksa fakirlikten değil :PP hem mis marka süt ürünleri epey kaliteli ve ucuz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Tamam bi daha olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 fenn said: Pinari seviyorum ben ama bu aralar kakaolu sutlere merak saldim. Torku alacan o zaman. %100 adamların kakaolu, çilekli sütleri. Gerçi herhangi bir Torku ürünü diğerlerini tokatlar resmen. Adamların kaşarıyla bir tost yapın, farkı anlayın. Bu arada Torku Banada diye bir ürünleri var Nutella çakması, neredeyse Nutella' dan daha güzel. Ben çok beğendiydim. Şimdi yiyemiyorum ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 geçen torku çikolata aldım bok gibiydi. ertesi gün gofret aldım o da bok gibiydi. dedim bu millet neden övüyor o zaman bunu? bi baktım övenlerin hepsi akp sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 cikolatasını bilmem ama dier herseyleri güzel. göttününde gılıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Torkunun mallari guzel kanimca. Pazara girmek icin de fiyatlari ucuz tutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar