kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bugüne dek hep sphere oynadım ve sphere oynarken bana makroman 2.0dan anlamak yetti. Ancak geldim gördüm ki runuo'da Easyuo gibi bir zımbırtıdan anlamak gerekiyor nitekim tek tuşla pot içen insanlara karşı çantadaki potun üstüne acti sırasında çift tıklayarak mücadele etmek mümkün değil. Bu yüzden easyuo script dilini en kolay ve etkili biçimde nasıl öğrenebileceğimi sizlere soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 erkek adam kullanmaz easy falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 10 sene geriden gelen bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kendi sitesindeki tutoriallardan öğreneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 teşekkürler, ben de sitede grand toura basıyorum basıyorum 8 satır yazı var ulan grand tour bu mu diyorum, meğer en alttaki satırlara basa basa ilerleyince tutorial bölümü geliyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 runuo serverlarina razor kullanarak baglanabiliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 razorla bağlanıyorum da easyuoyla da makro yapıcam işte pvp ve skill/item kasma olayları için bu arada tamer skillbuild ararken wos forumunda paticik nickli birinin konusuna rasladım tamer skillbuild istemiş, adı mert. bu arkadaş umarım hala oynuyordur ve bu mesajı görür http://worldofsosaria.com/forum/viewtopic.php?f=64&t=28753&p=185649&hilit=skill+build#p185649 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 mert oynamıyodur artık ya 4 ay önce oynamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 tiLi kralını yazıyor, öğrenmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 şş tamam olm reklam etmeyin kendinizi ahah bulun enjeksiyonlayalım qamqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar