JsH Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Arkadaşlar merhabalar, İş için kullanmak amacıyla (outlook -internet - office) laptop almam gerekiyor, f,yat olarak da 1300-1400TL verebilirim. Baya zamandır bilgisayar almadığım için şu an çok uzak kaldım, tavsiyeye ihtiyacım var :> Kullanıp da memnun olduğunuz - ya da eşiniz dostunuzdan duyduğunuz önerebileceğiniz bir laptop var mıdır? Tek kıstasım var, o da ekranı min 15" olmalı. Şimdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 pcdepo.com f/p ürünü gibi duruyor fena değil bence. başka bi arkadaşım için de bakıyorum aradıgın fiyat aralıgında gördüklerimi atarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://www.teknosa.com/urunler/125032576/sony-fit-e-svf1521sstw-ceu-notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Cok absurd kasan oyunlar oynanmayacak ise Sony olan iyimis hem dokunmatik ekranmis. Edit: O zaten teshir urun fiyati sanirim kutu hasarli demisler ki zaten bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 işlemciside meh onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 internet vs gibi kullanimlar icin gayet yeterli o islemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Sony olanı başka sitelerde de bulamadım, herhalde tükenmiş. Asus fena gözümkmüyor, olabilir, başka tavsiyeniz var mı onlara da bakayım bu hafta almam lazım :> http://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-r209nt-core-i5-5200u-22ghz-4gb-500gbhdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis Mesela şu yukarıdaki nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Hp'nin Elitebook serisi harici makinelerinden uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 hp ye günahımı vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bu paraya asus Lenovo harici bi laptopa bakma abi. sana attigim asus hpden daha ucuz ekran karti da daha iyi kasasi da daha saglam arkadasin dedigi gibi Elitebooklar haric hpler cöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 hp g250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bence ekran kalitesine odaklan parlak mı olsun mat mı hangisi daha az göz yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 valla ben monster marka laptop satacağım yakın zamanda, ekran kartı yok içinde(yandı) yenisini aldım. Azıcık kalın kasası, i7-3630, 16gb ram ekran kartını şimdilik intelden sağlıyor. 670m ekran kartı vardı içinde. MS-16f#(32 miydi neydi unuttum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Arkadaşlar, İbret almanız için yazıyorum, 1800Tl'ye Acer E15 aldım, çok pişmanım ben ettim siz etmeyin gidin Imac alın. Son pişmanlık neye yarar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 laptopla imac karşılaştırması ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 JsH said: Arkadaşlar, İbret almanız için yazıyorum, 1800Tl'ye Acer E15 aldım, çok pişmanım ben ettim siz etmeyin gidin Imac alın. Son pişmanlık neye yarar :> O para basılırmı Hacere, büük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Benim laptopu satabilirsem işallah şundan getirtecem kuzene http://www.amazon.com/GL551JW-DS71-15-6-Inch-GeForce-Discrete-Graphics/dp/B00T7XRH2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 2009 mbp 17" satıyım sana. bayadır boşta yatıyo öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar