Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ya eskiden vardı torrent çok abandığı zaman yanıt vermiyor tribine girip download hızını 0 a düşürüyodu falan harddiskmi ne şişiyodu bişey vardı. onun bi ayar şeysi vardı şu anda bir 10mbitle çekiyorum bir anda sıfıra düşüyorum ama düşerken kasıyor yani belli bişey. teşekkürler. iyi çalışmalar.
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Private trackerların hemen hemen hepsinde tixati yasaklı.
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Arayüz çok kötü. Preview olduğundan BitComet forever.
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 torrentte arayüze ne gerek var ki? indirme hızı ve yüzdesini göstersin yeter bana.sdfsd
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ben de torrentten bişiy indirirken hiçbir internet sitesi filan açılmıyor baya internet iptal oluyor indirme işlemi varken.
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 o bandwidthten kaynaklı galiba.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Osuran_boğa said: ben de torrentten bişiy indirirken hiçbir internet sitesi filan açılmıyor baya internet iptal oluyor indirme işlemi varken. akk takılıp hızın düştüğü zaman oluyor bende de torrent acıkken net felc oluyor artık aptal ttnet nasıl bi sistem yaptıysa anasını şey ediyor ineternetin
Öne çıkan mesajlar