Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ya eskiden vardı torrent çok abandığı zaman yanıt vermiyor tribine girip download hızını 0 a düşürüyodu falan harddiskmi ne şişiyodu bişey vardı. onun bi ayar şeysi vardı şu anda bir 10mbitle çekiyorum bir anda sıfıra düşüyorum ama düşerken kasıyor yani belli bişey. teşekkürler. iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 utorrent kullanıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tixati kur kafan rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tixati ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Private trackerların hemen hemen hepsinde tixati yasaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Arayüz çok kötü. Preview olduğundan BitComet forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 torrentte arayüze ne gerek var ki? indirme hızı ve yüzdesini göstersin yeter bana.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ben de torrentten bişiy indirirken hiçbir internet sitesi filan açılmıyor baya internet iptal oluyor indirme işlemi varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 o bandwidthten kaynaklı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Osuran_boğa said: ben de torrentten bişiy indirirken hiçbir internet sitesi filan açılmıyor baya internet iptal oluyor indirme işlemi varken. akk takılıp hızın düştüğü zaman oluyor bende de torrent acıkken net felc oluyor artık aptal ttnet nasıl bi sistem yaptıysa anasını şey ediyor ineternetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 qBittorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar