Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assist Sorunu

CaPuLeT

Öne çıkan mesajlar

said:
Darklight1903, 24 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Siz ziyan gibi kullanin assist bi gun adamin tekine rastlarsinizda sizi banlar o zaman cok gulerim :)

asil gülünecek biri var ise oda sensin, ziyan olanda sensin, bilgisiz olanda sensin bu durumda.
kimse kimseyi UOAssist kullanıyor diye banlamaz, zaten o programın full versionuna N.Ş.A'da para ödeniyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 24 Ocak 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
banlanmaz ? ahah. banlanan adam gormemissin arkadasim ne yazikki sen. tamam sen full versiyonuna parada ode.

o banlayan salak ki$ilikler Injection ile UOAssisti birbirine karı$tıran ziyan UO Server Ownerleridir kendilerini $iddetle selamlarım buradan[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ulen girdiniz südük yarışına benim südüğüm hepinizi geçer :D

yok su yasak yok bu yasak diyenlerede uyuz oluyorum hadi inj le speed i geçtim tamam onlar haksızlıkla kazanc yapılıyor
yahu brea kendini bilmez südükcü söylesene assistte ne haksız kazanc var sen ozaman macro programlarıda kullanma sana göre oda yasak kullanmada göriyim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Harunnet, 25 Ocak 2005 08:31 tarihinde demiş ki:
ulen girdiniz südük yarışına benim südüğüm hepinizi geçer :D

yok su yasak yok bu yasak diyenlerede uyuz oluyorum hadi inj le speed i geçtim tamam onlar haksızlıkla kazanc yapılıyor
yahu brea kendini bilmez südükcü söylesene assistte ne haksız kazanc var sen ozaman macro programlarıda kullanma sana göre oda yasak kullanmada göriyim.

sen bi tusa basarak ustundeki butun kiyafetleri deisiosun adam teker teker giyiyo zaman kaybedio en basidi bu . heal icmedeki kolaylik cabasi. vs vs[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Sosyal ağlarda paylaş

onada haksız kazanc diyorsan artık sen bence macroman uoloop da kullanmıyorsundur vay anasını bea helal valla nasıl kasıyorsun skillerini yoksa tanıdık birini buluyonda omu yapıyor :D lol ki ne lol

ona bakarsan always run u on yaparak yön tuşlarıyla koşarak mouse la seçip potion içebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...