d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Darklight1903, 24 Ocak 2005 17:11 tarihinde demiş ki: 3rd tool haksiz kazanc statusune girer kullanilmasi yasaktir. o kadar basit bi uygulama. o zaman Macroman - UOLoop falanda kullanma sen oldumu cici cocuk seni $akaciya el salla $uralardan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Siz ziyan gibi kullanin assist bi gun adamin tekine rastlarsinizda sizi banlar o zaman cok gulerim :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Darklight1903, 24 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Siz ziyan gibi kullanin assist bi gun adamin tekine rastlarsinizda sizi banlar o zaman cok gulerim :) asil gülünecek biri var ise oda sensin, ziyan olanda sensin, bilgisiz olanda sensin bu durumda. kimse kimseyi UOAssist kullanıyor diye banlamaz, zaten o programın full versionuna N.Ş.A'da para ödeniyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 banlanmaz ? ahah. banlanan adam gormemissin arkadasim ne yazikki sen. tamam sen full versiyonuna parada ode.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Darklight1903, 24 Ocak 2005 17:45 tarihinde demiş ki: banlanmaz ? ahah. banlanan adam gormemissin arkadasim ne yazikki sen. tamam sen full versiyonuna parada ode. o banlayan salak ki$ilikler Injection ile UOAssisti birbirine karı$tıran ziyan UO Server Ownerleridir kendilerini $iddetle selamlarım buradan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tamam iste diyorum bende ac assisti gez ortalikta ne diyim daha ne guzel yasak degilmis[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ulen girdiniz südük yarışına benim südüğüm hepinizi geçer :D yok su yasak yok bu yasak diyenlerede uyuz oluyorum hadi inj le speed i geçtim tamam onlar haksızlıkla kazanc yapılıyor yahu brea kendini bilmez südükcü söylesene assistte ne haksız kazanc var sen ozaman macro programlarıda kullanma sana göre oda yasak kullanmada göriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 tabiki bu Darklight1903 denene vatandaşak oyunun patronu owo gibi bişey koymuş yasağı kim nediyebilir kardeşim alla alala size ne demi :D lol Aniya Baya Paya Viysene Lopopo Alicam Lopopo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gerikafalılık yapmayın. Stratics'in release ettiği toollar harici hepsi UNATTENDED sayilir. Bu kadar basit.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 unattended ne demek solesene bana :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Harunnet, 25 Ocak 2005 08:31 tarihinde demiş ki: ulen girdiniz südük yarışına benim südüğüm hepinizi geçer :D yok su yasak yok bu yasak diyenlerede uyuz oluyorum hadi inj le speed i geçtim tamam onlar haksızlıkla kazanc yapılıyor yahu brea kendini bilmez südükcü söylesene assistte ne haksız kazanc var sen ozaman macro programlarıda kullanma sana göre oda yasak kullanmada göriyim. sen bi tusa basarak ustundeki butun kiyafetleri deisiosun adam teker teker giyiyo zaman kaybedio en basidi bu . heal icmedeki kolaylik cabasi. vs vs[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 onada haksız kazanc diyorsan artık sen bence macroman uoloop da kullanmıyorsundur vay anasını bea helal valla nasıl kasıyorsun skillerini yoksa tanıdık birini buluyonda omu yapıyor :D lol ki ne lol ona bakarsan always run u on yaparak yön tuşlarıyla koşarak mouse la seçip potion içebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zaten normali o :) $ahsen ben oyle yapiorum. ama adam orda kasio diyelim sen kasmadan cat bi tus devam. diger insanlarin gozundende bakmak gerek olaya.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar