CaPuLeT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Merhaba ben bir konuda yardım istiyorum dasizden . ben şu adna oynadığım server assit kullnıyordum. clienti 3.0 çevirmiştim ve çektiğim pac leride sılerek çalıştırmıştım. ama server clinti dğeişinceartık girmiyor. There is some problem communicatin wiht origin. plase restar ultima online and try again diye bir hata vieyo hatanın ne oldugunu anlıyorum ama düzeltmek için bişi yapamıyorum. yapabilceğim bir şey varmı yada assist yerine kullnabilceceğim aynı eş degerde bir program Şimdiden teşekkurler ve ii bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bende 3x clientlerle calıştıramadım assist 3x clientlere göre dll cıkarmamış hırr diyorum bu olaya :D ama verdatayı editlersen acarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaPuLeT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 verdata yı nasıl editleyeceğimi sole yapam kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: CaPuLeT, 19 Ocak 2005 21:12 tarihinde demiş ki: verdata yı nasıl editleyeceğimi sole yapam kardeş koptum ahaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaPuLeT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya bilader bilsek sormayıkız soleyın arklrım var yaptıram alalal gıcıkmısın nesin kopmuşmuş programı vardı açarsın dosyayı falan filan herhalde ne olcak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bende koptum vede üstüne üstlük Aranmışı var diyorm[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Verdatayı edileyerek te giremezsin. Bahsettiği yer büyük ihtimalle arcadia. Client'ı kırman gerek,verdatayla bi alakası yok,olsaydı zaten düz verdatayı kullanarak girerdin oyuna. Yada 3x bi client'ı alıp 2x gibi görünmesini sağlayacaksın assist için. Yada injectionla gireceksin,e tabi oda stabil olmuyor revisionda,çat diye durduk yere kapanabiliyor.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 20 Ocak 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: CaPuLeT, 19 Ocak 2005 21:12 tarihinde demiş ki: verdata yı nasıl editleyeceğimi sole yapam kardeş Herkes yapabilseydi zaten,herkes server admini olurdu. Olay verdatayı program aracılığı ile açmakta bitmez.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 korax verdatayı editleyince oluyor emin olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaPuLeT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya kardeş sağol sordum sodı arkım ewt oleymiş ole herbaba yiğini harcı deilmiş o iş :) neyse ozaman sen bana gonderebilirimiisin 3x bir clienti 2d çevirip [email protected] adresine gonderbilirisin yada bir yere ay bende oradan çekem yardımcı olursan çok sevinirim bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Harunnet, 20 Ocak 2005 08:11 tarihinde demiş ki: korax verdatayı editleyince oluyor emin olabilirsin :) Arkadaşım bunun Verdata ile bi alakası YOK. Olsaydı zaten adam sana "eski verdatayı kullanarak girebilirsiniz" diyemezdi,çünkü eski verdatayla giremezdin, verdatadan olsaydı. Ama işin şu yanı var eski verdata ile de orjinal verdata ilede başka bi verdata ilede girebiliyosun. Ps:Ben double client'ı public yapmam,yaparsam sadece kendim kullanırım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Anlamıyosa anlamıyo parçalama kendini Korax'cım :)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 asist pvp den cakmayanlarin ezilmemek icin kullandiklari en guzel programdir :) bu arkadas nicin istiyo bilmiorum ama uo da en kil oldugum tiplerden bi kaci asist ve speed kullanan insanlarin birlesimidir :P[signature][hline]Uo`ya geri sayim: 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 -Kulağa Küpe- Eğer oynadığınız server'ın clientinde bir takım değişiklikler varsa (değişik loginkey, blowfish table) assist'i bu servera uyarlayamazsınız. Sebep: UOAssist değiştirilemez bir yapıya sahip. Çok denedim fakat, blowfish, loginkey gibi şeyleri barındırmıyor.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Darklight1903, 23 Ocak 2005 20:54 tarihinde demiş ki: asist pvp den cakmayanlarin ezilmemek icin kullandiklari en guzel programdir :) bu arkadas nicin istiyo bilmiorum ama uo da en kil oldugum tiplerden bi kaci asist ve speed kullanan insanlarin birlesimidir :P Katılmıyorum,assist adı üzerinde asistan.Neticede Pvp'de herkesin amacı üstünlük sağlamak.Assist'in amacıda bunu kolaylaştırmak. Asistanlar neden varki örneğin?Doktorlar tek başına ameliyat yapsınlar ozaman :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dedigin gibi ustunluk saglamak. haksiz kazanca giriyor. belki kullaniyo olabilirsin seni tanimiyorum kisiligin hakkinda yargida bulunamam ama tanidigim cogu assist kullanan adam onun asistanlarinida kullanio. speed injection :) ameliyata doktor iyi bi amac icin girio[bobrek mafyasi olmadikca :P] ama bu iyi niyet degil farkindaysan.[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 3rd program olarak nitelendirilmektedir doğrudurda bunların günümüz shardlarında yasak olduğunu ve yasak olmasınında hepimizce doğru olduğunu biliyoruz neden tartışılıyor anlamıyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 seninde dedigin gibi. diger adamin gunahi ne belki tatigini bilmio heal cure icmek icin duruo sen basiosun bi tusa kosarken tak guc full falan. buyuk ihtimalde o adamin durdugu sirada oldurucu buyu cakiosun[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 zaten abi pvp tecrübe işi bilmeyen adam assist kullanır benim kanaatim bu ben mesela bir tek hg'de kullandım oda sırf cloak içindi lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :) :) haksiz kazanccii nefret ediom senden :)afasfasfas[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sacmalama oyunu kuran osi kendisi bu assist programını cıkarıyor oyunu kuran sen nasıl olurda buna laf atarsın adam cıkarıyor sanane kardeşim kimsin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 1. ben benim 2. sen kimsin 3. osi cikariyosa neden butun serverlarda yasak 4. osi kim ya 5. sen osi disinda serverda oynamadiysan ben ne yapayim 6. turk serverinda assist kullanipta banlanmadiysan oda gm lerin problemi. 7. oldu sanirim[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 olm osi owo oyunu yapanlar nedemek bütün serverlar bunların parçası bunlar izin vermezse kim açabilirdi elbetteki parçası git runuo serverlarını gezde ordaki dosyalar bölümüne bak spheredeki adminlerde bunları yasaklıyor cok sacma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 3rd tool haksiz kazanc statusune girer kullanilmasi yasaktir. o kadar basit bi uygulama.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 UOAssist bütün serverlarda yasak diyen mantığı kınar, üzerine ağıtlar yakarım. demekki neymi$, bilmediğimiz konuda konu$mayacakmı$ız bu bir. Injection kullanımı serverlarda yasaktır bu iki. UOAssist owo'nun çıkarttığı bir prog. değil bu üç. İsteyen istediğini kullanır kimse yardımcı prog. kullanıyor diye ezüq diildir ( ps. speed ve inj. hariç tabiki )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar