deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Kardeşim yan flüt alacakmış, araştırma yapıyoruz da marka/model tavsiyesi verebilecek olan var mı? Müzik bilgisi falan var, bir kaç enstrüman çalabiliyor, şan dersi falan aldı, bayağı iyi şarkı da söylüyor (özetle alt yapı sağlam sdf, zaten duyduğu her şeyi çalabiliyor 4-5 yaşından beri). O yüzden almışken onu orta vadede götürebilecek bir şeyler alalım diye düşündük. Ben yan flütün sesinden haz etmediğimden hiç bir bilgim yok; direk Yamaha'ya baktım; onlar da 2500-3000 lira civarında başlıyor, pahalı geldi. Sanırım 1000 lira civarı bir şeyler verebilir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 8 senedir caliyorum. Tam bir chick magnet abi. Helena mia ile baslasin idealdir. Sonra gelistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 http://www.hepsiburada.com/helena-mia-hmf165n-yan-flut-nikel-pm-musicses815 Ahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Kardeşim bağyan zaten sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 2 dener bırakır dandik bişey alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar