Remus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kamera arkasi gibi olmus komik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Siz az gezeleyin kamera arkası gibi felan olmamış gayet güzel olmuş.Ben beğendim.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ılk movı ızleysım olacak sabırsızlanıyorum:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu ne yaaaaaaaa walla hayrankaldım mıllet cossuyoo ben burda oyun beklıyom haksızlık bır an once bende oynamak ıstıyom :(. bu arada o haywan kımın uzerıne dustuu.olmedımı o sahız res yazmıs bıde:) hayran kaldım[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 baska movı nasıl bulurum walla sabaha kadar ızlerım sound tracta harıka[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 movie yi beğendirebildiysem ne mutlu bana valla, bilgiye aç bir arkadaş oldugunu görerekten. buyur istedigin tüm movieler burda http://www.warcraftmovies.com[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cus sabahlıcam galıba ya oyun daha acılmadı ama ben harbı harbı baya gec kalmsısım bıde bıse soracam movını ızlerken kı takılma bendenmı (bılgısayarın kaldırmaması)kı movıde sanmam .kaynaklanıyoo yoksa oyun olemı oynandı yoksa bozulmayamı uramıstır[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 2-3 saatlik bi instance da kasıp üstüne son boss u kaydedicem die programı açınca alet öle kasılıp kaldı işte ve kaliteli bişey çekemedim ama kore betadan hatıra olsun diye elimdeki görüntülerden movie yi hazırladım gitti .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya afedersın o werdıgın adrestkı hepsı ınıyomu bazıları premıum uyelık ıstıyoo gıbıme geldı_?[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet bazıları premium istiyo ama büyük çogunlugunda her ikisi içinde download linki var.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 wow crazy dıye bıse ındırdım yenı hacım senın cekım daha ıyıı hem actıon anı war hem sıkıl kullanız anları hemde chat anı senın tarz daha ıyı daha dorusu senınkı bırazdaha gaza getırdı benımkı fılım gıbı olmus o rdan ızledıgım umerım dıgerlerıde ole cıkmaz umıdıyle sabahlamaya devam[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eheh indi şimdi video izledim. çok güzelmiş, iyicene ağzım sulandı izlerken. sonunda da güldüm bi güzel eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yok omen 5 tane ındırdım 5 sıde fılım gıbı sahsen ben oyunu merak edıyorum ss ler kafı gelmedıgınden movılere basladım gayrıı oyun esnasındakı akıcılık skıl kullanımı cat bunlar zevk veren umarım daha cok calısmaların olur tabı senın ıcın hem oyun hem bu ıs zor olur ma bızı serv acılana kadar ıdare etcen gayrıı calısmalarının devamını beklıyoruz sahsen arkadaslarla defalarca ızledık bıde arka plan bı cekım olsa sen harıc sole gurubunda neler karıstırdını gorsek super olurdu ahh ahh acılmadı gıttıı su serv[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 şimdi izledim movie'yi. wow'u daha görmedim ama sevdim oyunu şimdiden. upgradeyi yapar yapmaz aranıza katılırım herhalde. son sahne güzel , herkes dans ediyor ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar