Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Movie Yaptım Buyrun . . .

OmeN

Öne çıkan mesajlar

bu ne yaaaaaaaa walla hayrankaldım mıllet cossuyoo ben burda oyun beklıyom haksızlık bır an once bende oynamak ıstıyom :(. bu arada o haywan kımın uzerıne dustuu.olmedımı o sahız res yazmıs bıde:) hayran kaldım[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

cus sabahlıcam galıba
ya oyun daha acılmadı ama ben harbı harbı baya gec kalmsısım
bıde bıse soracam movını ızlerken kı takılma bendenmı (bılgısayarın kaldırmaması)kı movıde sanmam .kaynaklanıyoo yoksa oyun olemı oynandı yoksa bozulmayamı uramıstır[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 saatlik bi instance da kasıp üstüne son boss u kaydedicem die programı açınca alet öle kasılıp kaldı işte ve kaliteli bişey çekemedim ama kore betadan hatıra olsun diye elimdeki görüntülerden movie yi hazırladım gitti .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

wow crazy dıye bıse ındırdım yenı hacım senın cekım daha ıyıı hem actıon anı war hem sıkıl kullanız anları hemde chat anı senın tarz daha ıyı daha dorusu senınkı bırazdaha gaza getırdı benımkı fılım gıbı olmus o rdan ızledıgım umerım dıgerlerıde ole cıkmaz umıdıyle sabahlamaya devam[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

yok omen 5 tane ındırdım 5 sıde fılım gıbı sahsen ben oyunu merak edıyorum ss ler kafı gelmedıgınden movılere basladım gayrıı
oyun esnasındakı akıcılık skıl kullanımı cat bunlar zevk veren
umarım daha cok calısmaların olur tabı senın ıcın hem oyun hem bu ıs zor olur ma bızı serv acılana kadar ıdare etcen gayrıı
calısmalarının devamını beklıyoruz sahsen arkadaslarla defalarca ızledık
bıde arka plan bı cekım olsa sen harıc sole gurubunda neler karıstırdını gorsek super olurdu ahh ahh acılmadı gıttıı su serv[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi izledim movie'yi.

wow'u daha görmedim ama sevdim oyunu şimdiden.
upgradeyi yapar yapmaz aranıza katılırım herhalde.

son sahne güzel , herkes dans ediyor ehe[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...