Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya ben aslinda bosque yi suclamiorum bizim hanzolar basina buyruk oynuo aslindada real madridde almadik kupa bosquede birakmadi bosqueden sonrada birakmadi cunku acaip parasi var adamlarin. bende onu diorum herhangi bi takimda olsa o kadar para onlarda almadik adamin yaninda kupada birakmaz[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 2. takimi dedigin vallolid ama dikkatini cekerim uzun yillar first divisionda oynadilar[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 e senin dediğin gibi bi takımın en üst düzeyde bi takım bile olsa yenmesi gerekir? hani bütün kupaları alıcakya[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi beşiktaş nihatın sayesinde düzlükte demek yanlış olur. zamanın yönetiminin bahanesi bence sadece. o paraya o kadar ihtiyaç olsa sezon biter bitmez mondragonu alcaz die o para gözden çıkarılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 baliç'te sağlam çakmış , tebrikler konya.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konya 'yi tebrik ederim.Kodralari saglam olmus.Ilk hafta gs bu konya'yi bakalim nasil yenecek =o)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benim kafamdaki asıl soru işaretleri fanatik spor basını ve onun gazladığı holiganlar hakkında mesela bugün bir gazetede "lig gitti, avrupa düştü, şimdi kupa da gitti sen hala niye burdasın" diye bir başlık atmışlar bosque için çoğu insana uzun bir süre gibi geliyor bu teknik direktörün iş başına geldiği günden bugüne kadar geçen süre, ama bence bu öyle harikalar yaratılabilecek kadar veya harika bir takımı berbat edebilecek kadar uzun bir süre değil, sadece biz sabırsızız o kadar umarım bjk galatasarayın ve gslilerin zamanında lucescu için yaptığı gibi sabredip daha uzun vadede bir sonuç beklerler, yoksa öyle yapmayanların düştüğü duruma düşüp "dana çobanı" dedikleri lucescuyu kendi elleriyle göklere çıkarmaları gibi bosque'yi de omuzlarına ilk alacak kişiler olurlar ...diye bir düşüncem var benim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bide şu varki üzülerek gördük. almışsın 1.95 lik adamı ama ona orta yapıcak ne adam vaaar nede ona orta yapmayı sağlayacak sistem. son günlerde çok söylüyorum ama. kafam girsin...[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yapsın ibrahım üzülmez ortaları deli gibi çirkef çirkef onun bunun formasından çekip adam geçmeyi faul yaptırmayı bilio okadar faul yapılıo adama tümer fln ykmu bu takımda yapsınlar azıcık orta[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Zafer Biryol BELEŞÇİ deil FIRSATÇI we TAKİPÇİ. yani tam manasıyla iyi bir GOLCÜ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Respectful, 24 Ocak 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Zafer Biryol BELEŞÇİ deil FIRSATÇI we TAKİPÇİ. yani tam manasıyla iyi bir GOLCÜ !!! +1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bjk'de z.biryol'u almadığı için üzülüyordur herhalde : ][signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar