Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş-Konyaspor

Lothrodel

Öne çıkan mesajlar

ya ben aslinda bosque yi suclamiorum bizim hanzolar basina buyruk oynuo aslindada real madridde almadik kupa bosquede birakmadi bosqueden sonrada birakmadi cunku acaip parasi var adamlarin. bende onu diorum herhangi bi takimda olsa o kadar para onlarda almadik adamin yaninda kupada birakmaz[signature][hline]American Military :

Don`t mess it up.
Because your mom will not be here to clean after you .
Sosyal ağlarda paylaş

benim kafamdaki asıl soru işaretleri fanatik spor basını ve onun gazladığı holiganlar hakkında

mesela bugün bir gazetede "lig gitti, avrupa düştü, şimdi kupa da gitti sen hala niye burdasın" diye bir başlık atmışlar bosque için

çoğu insana uzun bir süre gibi geliyor bu teknik direktörün iş başına geldiği günden bugüne kadar geçen süre, ama bence bu öyle harikalar yaratılabilecek kadar veya harika bir takımı berbat edebilecek kadar uzun bir süre değil, sadece biz sabırsızız o kadar

umarım bjk galatasarayın ve gslilerin zamanında lucescu için yaptığı gibi sabredip daha uzun vadede bir sonuç beklerler, yoksa öyle yapmayanların düştüğü duruma düşüp "dana çobanı" dedikleri lucescuyu kendi elleriyle göklere çıkarmaları gibi bosque'yi de omuzlarına ilk alacak kişiler olurlar

...diye bir düşüncem var benim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yapsın ibrahım üzülmez ortaları
deli gibi çirkef çirkef onun bunun formasından çekip adam geçmeyi faul yaptırmayı bilio
okadar faul yapılıo adama tümer fln ykmu bu takımda yapsınlar azıcık orta[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Respectful, 24 Ocak 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
Zafer Biryol BELEŞÇİ deil FIRSATÇI we TAKİPÇİ. yani tam manasıyla iyi bir GOLCÜ !!!

+1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...