khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Selam, İki tane 23'' ekranım var. Bu ikisini satıp düzgün bir tane oyun için ekran almayı düşünüyorum. (hz 'si yüksek.) Patideki arkadaşlardan yardım bekliyorum :D Güzel fiyatlar verin anlaşalım. Birinci ekran; http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-pb238q-genis-ekran-ips-led-monitor.html İkinci ekran; http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vx238h-genis-ekran-led-monitor.html İkinci ekranı alalı 1,5 sene, birinci ekranı alalı da 7-8 ay olmuştur. Garanti sürelerini hatırlamıyorum ama sanırım vatanbilgisayar'dan aldığım için 3 yıl vardır diye düşünüyorum. İkisininde garantisi vardır ve sıfır gibi paketleyip göndereceğim size emin olun :D Fiyat konusunda dediğim gibi tek bir ekran alacağım için kafamda birşey yok. Tekliflerinize göre hareket edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ikisine 500 veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Hmm, istediğim ekranda yaklaşık olarak 1.000TL civarı. 500TL 'yi bana ver 500TL'yi de ilana ödersen anlaşabiliriz Fistan. Ya da illa 500TL vermek istiyorsan http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vx238h-genis-ekran-led-monitor.html şunu postalayabilirim sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ikisine 1000 lira diyorsun yani öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ölü piksel ve backlight bleed durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 GM Trader says: seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Fistan said: ikisine 1000 lira diyorsun yani öyle mi evet, sıfırı 1.500TL yapan iki ekrana bence makul bir fiyat gibi geldi. Teklif tabi ki de sana aittir ama maalesef çok az o fiyata bırakamam. Civcivhead, normal kullanımda gözüme iki konu da da birşey çarpmadı. Akşam karanlık ortamda tekrar test edip buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ikisine 500 az belki ama 1000 lira da çok. Ayrıca Lectre'ye bi mesaj at acil bence, yeni monitor alacaktı arıyordu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Yani bir alana bir bedava kampanyası yapmıyorum ki. Ürünlerin birisi 700TL diğeri 800TL. 1000TL çok diyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Civcivhead said: Ölü piksel ve backlight bleed durumu nedir? Benim dikkatimi çeken ölü piksel veya bb durumu olmadı. Eğer hala ilgineliyorsan sana bir rezerv edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Hadi sizin güzel hatrınıza son olarak 900TL diyorum. Zengin kardeşlerden yardım bekliyorum :p Yok mu alan yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar