Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 baban içinden nah gidersin demiştir bence
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bir arkadaş kanada'ya gitti 3 aylığına, memnundu.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 orda hayat pahalı şurda hayat pahalı dediğine göre paran yok işte en ucuz en paranın yettiği yere gidicen kanadalının nasıl insan olduğundan sana ne
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Kanada'da iş bulup yaşamaya başladığımda parayı çok dert edeceğimi sanmıyorum.
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Pahalı tabi her ülkenin kendine göre pahalılığı var. Bilmiyorum ya parayı düşünmek istemiyorum şimdi. Zaten yapmaya kalkıştığım işi düzgün yapmak istiyorum ki hüsrana uğramayayım. Önce 5 sene bir şirkette tecrübe kazanmak istiyorum İstanbul'da. Sonra göçmenliğe başvurmayı düşünüyorum.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Baban hayat senin hayatin dediyse telefon mevzundan sonra senden umudu kesmis demektir
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Lopeth said: soğuk ciddi soğuk Abi ben de boyle dusunuyodum ama Kanadali hocayla konustuk gecen gun, bazi kesimler ayni izmir gibi, oyle her yer soguk diyenlerin gotune koyim dedi. Yasadigi yerin fotograflarini gosterdi hatta, baya normal bi yermis, hani izmir gibi falan degil de hafif daha soguk iklim dusun dedi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Olm hoca carribean demistir siz canada anlamissinizdir
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kanadanin tamamini soguk sanmak, turkiyeyi tamamen col sanmaktan farksiz.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Kanada'ya giden 10 türk gencinden 9'u ağlayarak geri geliyormuş.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ahah bizzat yakın bir arkadaşım var liseden sonra montreal'e gidiyor üniv okumaya. 2-3 yıl takılıyor, okulun bitmesine 3 dönem kala kafayı çiziyor döndü 2 yıl kadar önce, antidepresanlarla mutlu mesut yaşıyor şimdi
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 irlandada ingilizce öğrenmek hmm ti hindirid'n tirti tiri tiwns
Öne çıkan mesajlar