dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 xasf, kara ve dojorel, forumun alt tarafindaki staff alanini gorebiliyorsaniz yoklamaya katiliniz efem. baska kimler var?
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben varımdır.. satış koymam da çeviri olaylarına çok katkı yapamayabilirim (ingilizcem iyi değil) ama elimden gelen işleri yapmaktan kaçmam :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben baya iyi çeviri yaparım 3rd edition hakkında yazarım gerekirse bilgisayar frp/rpg/ oyunları hakkında yazarım[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Hatta paticikte açılan ilk sitelerden birine girmeye ilk defa bukadar gönüllüyüm :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben de varım...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 grudge, ardeth ve kenderleme de eklendi.
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 olabılır ( olabılır dıyorum bı olay war ondan ben kesın olarak soylıycem ılerkı gunlerde...)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Simdi bi seyler derdim de fazla havalı olmasın zaman gosterır herseyı..... Bring it on,count me in.........[hline]A little less conversation a little more action please
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 söyle yaw mrak ettim yaa halen daha göndermemişsin yazıyı baba yaa
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Tercumanlik yapabilirim, Kencyclopedia yi turkcelestirebilirim :) *!Salto atip dark in avucunun icine hoopak i ile bastirir*[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Eee yokmu planlar.....yaratık cevırmekten manualı ezberleyecem nerdeyse yetkılı kısı aloooo :D bı zaman soyleyın ona gore davranalım.[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar