Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İtalyan doktorlara göre, cep telefonuyla fazla mesajlaşmak sağlığa zararlı. İtalya'da yayımlanan La Repubblica ve Il Messaggero gazetelerinin yarımşar sayfa ayırdığı habere göre, doktorlar, özellikle gençleri, cep telefonlarıyla aşırı mesajlaşmanın parmaklarda akut kiriş (tendon) iltihabına yol açabileceği konusunda uyarıyor. Doktorlar, İtalya'nın kuzeyindeki Savona bölgesinde, cep telefonundan günde en az 100 kısa mesaj gönderen 13 yaşındaki bir kız çocuğunun ortopedik tedaviye gereksinim duyduğuna dikkat çekti. Iltihap önleyici ilaç verilen çocuğa, ellerini dinlendirilmesi tavsiye edildi. Çocuk hakları derneği Telefono Azzurro için yakın zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre, İtalyan çocukların yüzde 37'si “cep telefonu müptelası”. Uzmanlara göre, gençler arasında çok fazla cep telefonu kullanımı, uyarıya karşı aşırı duyarlılık gösterme haline ya da ruhsal sarsıntılara bile neden olabiliyor. (AA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 birak yaaa abartiyolar cnm....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 günde 100 kere yapılan çoğu şey zararlıdır zaten :D[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o zaman keyboard da zararlıdır.. bu arada, bence mesajlaşmaktan parmağı kireçlenenlerden daha çok mesajlaşmaktan trafik kazası yapan vardır. ölümler çok daha önemli değil mi parmak zararlıcıklarından? hiç bir yerde arabada mesajlaşmakla ilgili bir uyarı yok.. [Bu mesaj mayfer tarafından 24 Ocak 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Msjlasmak zararlıda konusmak yararlımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eğer bu doğru olsaydı şu anki gençliğin yarısı bu sakatlıktan yıkılıyor olması lazımdı, 6 yaşında amiga'sıyla oynayan ben bugun hala ps2/pc oynuyorsam ve ortopedik tek sorunum, düzenli spor yapmamaktan ve/veya hareketsizlikten oluşan eklem ağrılarıysa, o doktorlar halt etmiştir efendim ha ha ha.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 msj dedinde aklıma geldi 6110 larda telefonları birbirine baglayınca msg bedava oluyodu[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Suark, 24 Ocak 2005 19:54 tarihinde demiş ki: msj dedinde aklıma geldi 6110 larda telefonları birbirine baglayınca msg bedava oluyodu zuhahah nereden nereye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 lol 100 mesaj atıp eli agrıyosa benım gıbı butun gun klavye basında dursa acaba ne olcak ?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cepten msj atmak işkence mis gibi klavye dururken[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 biriyle cikarken 100 msj attigim çook oluyoo :)) ama saglikliyim gayet hehe[signature][hline]purity is a simple idea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: forgiver, 24 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki: cepten msj atmak işkence mis gibi klavye dururken elin klavye ye nasıl alıştıysa bi sure sonra telefon a da alışıyo :) bende mis gibi sağlıklı yaşıorum türk erkeine bişi olmazzz !!!!! :P[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: mayfer, 24 Ocak 2005 19:50 tarihinde demiş ki: o zaman keyboard da zararlıdır.. simdi soyle ki keyboarddaki kullandıgın alan cep telefonunda kullandıgın alandan co daha fazladır ve bu da kolay kullanım saglar ve parmakların birbirine girmesini onler. ustelik tuslar cok daha yumusaktır ve her birine bir kez basmak yeterlidir. ha durum boyle olunca keyboard kullanırken parmaklarına gelen zarar yok oluyor. tabii keyboardu da cok kullanırsanız parmaklarınız yine agrır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 günde 100 defa sıc oda zararlı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Dorsia, 24 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Benim arkadaşlar her gün 100 ü aşıyorlar beya bu da nedir ki. Senin arkadaşların soyadı cell ile bitiyomu acaba :D Turkcell'in falan sahibi heralde günde 100 mesaj * 2 kontör = 200 kontör :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 abartı. zaten neyi fazla yapsan zararlı ki. o zaman da düzmantık yaparsan herşey sağlığa zararlı olur.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 geçen arkadaşlarla işeme yarışına girmiştik 1 günde 8 defa işedik sanırım yarını doktora gitmek zorunda kalmıştık herşeyin fazlası zararlı ( işemek bile ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya boşver allahaşkına yaşamayalım o zaman msglaşmak zararlı cep zararlı herşey zararlı[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla saglıga zararlımı bilemem ama keseye zararlı oldugu kesındır hele bızım gıbı ogrencı adamlar gunde 100 konturu gececeksek yandık.ac kaldık :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar