Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zawallı bennnn :(

i_died_for_you

Öne çıkan mesajlar

nasıl keklendim bilemessinisssss...

1-2 ekim anathema konseri ilk günüydü, ark.larla konserden önce yemek yices neese girdik otantik die bi yere girdik. gözleme falan yedik. bizim açlar doymadı tabi ortaya bide menemen söölediler yanında ekmek geldi...
allaaaaahh saldırdık hep birilkte derken menemen bitti ekmek kaldı bizde gırgır olsun die ark.a ısrar ettik ekmei çantana koy die neese yalvar yakar koydu....
ordan kalkıp bişiler içtik konser başlıcak içeri alıyolardı.
yeni meeleen kapısındayıs bileti uzattım girdim ama aklım ekmekte acaba nolcak die
girdim içerde arama sırt çantamı uzattım buyrun arayın...

görewli hatun: kusura bakma çantanı rarmalıyım.
bn: tabi ne demek buyrun
hatun elini çantaya soktuuuuu ve sarı bişe çıkmaya başladı

EKMEK....

görewli hatun : kusura bak ma bunu almak zorundayım..
bn: eee... seyyyy... tabi al....

ama kıpkırmızıyımmmmmm
öldümmmm resil oldum kekelendimmmmmm delirdimmmmmmmmmm
Sosyal ağlarda paylaş

bizim de buna benzer bi hikayemiz var
3-4 hafta önce bi cumartesi..içtik içtik tabi kafa bi milyon ..kemanciya girecez.ama bizde para kalmadi adam gibi,orda icsek bi tarafimiza gircek parasi..her neyse bambinin orda bi tekelciye girdik 3 er $i$e efes aldik 3 ki$i,soktuk çantaya..içeri girdik icioz co$uoz o sirada garson abicik geldi.aldi arkada$in elinden $i$eyi "bu ne??" dedi "biraaa" dedi bizimki saf saf..bi de yan masadan bi $i$e aldi boylarina fln bakti ayni deel =) bizimki göt tabi..
bundan bi tane daa çikarsa sizi disari cikarmak zorunda kalirim dedi..ama biz nasi ucukladik..allahtan bizimkiler bitmisti de kolay kurtulduk haa =) ama o kafayla nasi bole bisi yaptik hala inanamiom[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki:
"bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii
taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!"
Sosyal ağlarda paylaş

ya aklima geldide..HIM konserine salak kari yüzünden digicam bile sokamamistim.. babam denyosu konserden önce arayip yasakmi diye sorma zaafinda bulunmustuda... kadinda ''evek, yasak '' demis... sonuc : iceri girdigimizde her gencin elinde bi digicam wardi böhühü..![signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehue yazik kizlar yazik walla bize ya[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki:
"bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii
taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
i_died_for_you, 21 Ocak 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
en azından ville i görmüşün bn onuda yapamadım yaaa
düşünsene hep bi agızdan join meeeeee!!!! die baarınmakkkk hele ville nefes alıp verdikce offffffffff...:)

hehe onu bile dooru düsgün yaptigim sölenemeski :-) önüme haywannar gecince dinlemekle yetinebildim sadecee.. babamla gitmistik konsere (zaten o konserden soora bi daha gitmem aman amann diye tutturdu öküs herif :-D) adam bel agrisi oldugu icin zaten diger yigitler gibi omuzuna bile almamisti beni :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe dinlermi hic.. ben sevdigim icin basinin etini yemistim HIM konseri varmis baba hadi götür beni falan diye , 2hafta yalakaliklarimin sonucunda beni konsere götürmeye layik görmüstü :-D zaten konserden soora beyni $eooolmus öle diodu :-)[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

bana bi konserde en çok koyan etraftaki çiftlerdir hele o an etrafta oynasan tipleri gördüğümde bunalım bi sarkı varsa feci halde bunalım olurum bende sanki hersey çok kötü gidiomuş iirençmiş hersey falan gibi gelir...

:D ama atlatıorm yavaş yavaş...
:)[signature][hline]where are you to night?
Sosyal ağlarda paylaş

biz 20 hazirandaki anathema konserine giderken bonePARTla, daha önceden gidip kamp atmış patilere sormuştuk gençler ne istersiniz diye
Ekmeeek! diye ağlamışlardı. Sonra kapıdan elimizde koca bir torba ekmekle girdiğimizi hatırlıyorum mesela,
yapılmyacak şey değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...