Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 benjani said: medreseönü Perşembelisin sen. Ben ulubeyliyim. Memleketlimi bulmak güzel oldu patide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 15 yıl filan oldu gitmeyeli, bizim köy ve fatsa dışında yer bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ana ben de orduluyum perşembe, sarayköy ve kırlı bi kişi daha vardı ya ordulu burda archenemy kimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fırsat bulunca gel abi gezdiririz seni. Ordu 15 yıl önceki gibi değil çok hızlı gelişti. Fatsa, Ünye, merkezle yarış ediyor. Şehir olmak isteyecekler galiba. Oo artıyor ordulular güzel güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ordulunun hasi var da simdi ifsa etmeyeyim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gz. direk askere git vakit kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 aquila said: ordulunun hasi var da simdi ifsa etmeyeyim kendisini.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Şansımın mk. Harbiden bahtsız bedeviyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Catze said: ana ben de orduluyum perşembe, sarayköy ve kırlı bi kişi daha vardı ya ordulu burda archenemy kimdi o Blackrose var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Orgi tamamlandimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://www.ntv.com.tr/ekonomi/araplar-orduda-50-milyon-dolarlik-gayrimenkul-aldi,hBdot_Lup0yBjU3gMAD29g Rezil edecekler güzel şehrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar