BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu nedir ya nedir bu yalan bu gün son dediler bekliyoruz bakalım :rock:[signature][hline]Karşılığı Bu mudur? :(
Dejin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya birak resmen dolandiriliyoruz bizim internetimiz ne zaman yurtdışında ki kadar hızlı ya da en azindan ona birazcik olsun yakin oldu ki? Oyuna giremiyorum resmen lag v.s. derken ölüyoruz... Allahtan Ultra pre varda %2 kaybediyorum ok a bassam bile.
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 +1[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 a.k. 5 gundur lvl 58 %60 im bi sk oynayamadik.. versinler lan bo$a giden net paralarimizi :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hizmet vermedikleri zamanın parasını alıyolar ama :hrr:[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;)
adrnin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu telekom un allah cezasini verecek zaten
cold_fire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dejin msj ında ultra pre die olaydan bahsetmişsin.konu daalcak ama bi açıklasana.nassı bi olay bu? :-?[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oyunda iken power up store kısmına gir bu serverin ücretsiz olduğu için para kazanma amacı güden bir haraketi.HP barının yanında P harfi war orya grince görürüsn[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Arkadaşlar aklıma geldi tüketici haklarını mı arasak ? :-)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evt yalanci telekom :) ariyalim telekomu bence protesto yapalim..[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 daha da kötüleşti nerde iyileşmek[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kafasına göre gidip geliyor ya bağlantı,onu bıraktım evin telefon bağlantısı d gidiyor,sonra sabah arayıp arızanız halledildi diyorlar 10 dk sonra bir daha gidiyo,msn bile acılmıyor,pöffffffff[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya umarım düzelr oyunu bıraktırcaklar bana :([signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 SAÇMA..[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yalanci...[signature][hline][big]IYILIK ET, KOTULUK BUL[/BIG]
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya siz niye hep kavga ediyonus nedir bu kin bence ikinisde birbirinizi kıskanıyonus ama forumlarda komik oluyo devam :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 iyide 3 dakika ya bir dc olunmazki ayıp ya para weriyoruz her ay ama dimi 3 dakika gecikse almazlar faturayı ertesi gün keserler ayıp walla ayıp :hrr:[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 imza kampanyasi ba$latalim :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 o zmn burdan senaryosu hazır Telekoma kafam girsin episode 6 yı çekelim hemen .....[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :-)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bi insan 2saatte 8 kere dc olurmu a....q bayiliyodum oynanmiyoo.Gevurlar dehset lvl kasti 1 haftada bizse giremdeik .Bi gun girdim 3m ex kaybettm hemen ciktim sinirlenip.Yurtdisi icn olan hatlar kesilmis eet dogru duydunuz kesilmis.Pazar gecesi duzelcek diye duydum ama simdid de dieze bile girilmiyoo YETERRRRRRRRRRR PLSSSSSSSSSS
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Düzeldi Sanırım[signature][hline]Paticik Knight Online Bölümü Adam Edilene Kadar Oraya Uğramayacağım
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hiç bir alakası yok dahada kotuye gidiyo
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: kIzIn1i, 23 Ocak 2005 18:23 tarihinde demiş ki: evt yalanci telekom :) ariyalim telekomu bence protesto yapalim.. :)) di mi ya 100 kisi hadi abartalım 300-400 kisi adslden çıktı diye telekom protesto yapıldığını anlasın :D ( deveye diken misali) telekomu protesto etmeniz icin para toplayıp gzt ilanı vermeniz lazım :) baska türlü olmaz benden tam sayfa ilan için 100ytl calısır :)[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 51 National Point: 55 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bağlanıyorum 1 adim atiorum ve dc gırrrrr imzamı toplanicak neyse toplain arkadaslar.. parayı veriorus ama dudugu calamiorus...[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Öne çıkan mesajlar