KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 IT'ci işten çıktı bizim de cyberoam lisansımız bitmek üzereymiş lisans almamız lazımmış. Bi araştırıver dediler. Fakat konuyla ilgili hiç bilgim yok. Açıkcası direk googledan arayıp adamlardan ne istiyeceğimi de bilmiyorum. Yardım edebilecek bir bilgi işlemci arkadaş varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 burdan en yakın temsilci / bayiyi sana yönlendirmelerini iste ( http://www.cyberoam.com/tr/ ), çağır gelip onlar hangi lisansın süresi bitmiş bakar zaten, ona göre teklif verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 lisansın bittiyse farklı marka da bakabilirsin, lisans fiyatına ek cihaz vs verebilirler. tavsiye: sonicwall secure upgrade program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Ben satarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar