Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ornegin i_mt_horse_gray savede kayboluyor eger dogrudan equip olmussa (attan binmemissek) Valla çözülebileceğini zannetmem bu bugın[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nasıl su mage robe un kayboldugu gibimi?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yeni item binek yarakmayi dene Deathsroud olayi o sekilde oluyordu ama emin deilim.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 €spiri : Bu tüp bebek hatali; hep gaz kaciriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: MrColombo, 07 June 2003 20:58 tarihinde demiş ki: yeni item binek yarakmayi dene Deathsroud olayi o sekilde oluyordu ama emin deilim.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 €spiri : Bu tüp bebek hatali; hep gaz kaciriyor. Sozlerin Yanlıs anlasılabilir dikkat et:))))[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sorun o değil mesela internet den buldugu eternal horse felan yada drake undead horse gibi item olarak kullanılan scripts de save alınca binek cantaya dusuyor onu anlatıyor ben de var sana pm atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sinan ayıp olur baba herkesle paylasalım ama yinede sen bilirsin.[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 iyi de sana verdigim disket de var zati ama şimdi int cafedeyim su an burada yok elimde değiller kusua bakmayaın bir daha ki sefere yazarım bu topic e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben yarın yazarım bulursam diskette:)[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sana verdigim disketteki lbr binekleri var onlar olur ben duzelttim onu bug u yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Baskı hatasi olmuş yetkililer yardım ederse sevinirim.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Taina, 07 June 2003 20:40 tarihinde demiş ki: nasıl su mage robe un kayboldugu gibimi?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Taina , o dedigin i_deathshroud kodlu mage robedur .. yani .add menusundeki.. Kendin yaz mage robe u o zaman sorun cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar