dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mağazayı devraldık p4 2gb lık bir şey var ama allahlık yani hiçbir işe yaramıyor. monitor var kasa almak istiyorum da; pek takip etmiyorum celeron'lar falan var hala eski değil miydi bunlar yeni nesil olayı mı var bunlarda? 700-800 tl civarında internete girecekler ek olarak kameraları takip edecekler. ne bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 p4 yeter o saydıklarına lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 dusuncelihayvan said: mağazayı devraldık p4 2gb lık bir şey var ama allahlık yani hiçbir işe yaramıyor. monitor var kasa almak istiyorum da; pek takip etmiyorum celeron'lar falan var hala eski değil miydi bunlar yeni nesil olayı mı var bunlarda? 700-800 tl civarında internete girecekler ek olarak kameraları takip edecekler. ne bulabiliriz? i5 bisey al. Ekran karti falanda gerek yok i5, ucuz anakart 8gb ram yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 8 GB ramle ne yapacak dolma mı saracak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 100 lira daha verip 8gb value ram almak varken 4gbde kalıp riske atmaya gerek yokta ondan. iiyidir 8gb ram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 masaustu ne ya magazada, masanin altina koyun kasayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 masa böle tezhagın ic tarafında altta tezgah olurya o masa o yüzden masa üstü olur yine bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Anhora said: 8 GB ramle ne yapacak dolma mı saracak sdf es kaza os update yapmasi gerekir vs office falan yukler bide su salak otomasyon programlari rami sisirir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar