Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bugun aşırı yağmur yağdı. Evin karşısındaki direğe yıldırım düşmüş kablolar falan yerlerdeydi. Akşam eve geldim modemi bilgisayara takıyorum ethernet bağlı değil görünüyo. Dün bi başıkta birinin anakartının ethernet şeysi çalışmıyormuş onu görünce hastir dedim gg. Neyse ethernetleri sok çıkar derken modemin 1. ethernet girişinin artık çalışmadığını farkettim. Diğer 3 girişin de biri uyduya biri kameraya biri de 2. routera bağlı. Yıldırım düştüğünde bilgisayar kapalıydı. Acaba akım bilgisayara geldi de ordan ethernetten çıkış bulup orayı mı yaktı? Yoksa tesadüfen mi 1 numaralı yandı anlamadım. Ayrıca bu modem saçlamaya başlar mı yoksa kalan 3 port normal bir şekilde çalışır mı? İkinci sorum: Başta ethernet çalışmayınca modem kompe gg diye düşünüp eski airties modemi taktım, onun da arayüz ip adresini 192.168.2.1 den 192.168.1.1 yaptım. Çünkü kameralar bu ipe ayarlı. Ancak böyle yapınca ip aralığını değiştirmeyi unuttum ve verdiğim ip aralık dışında kaldı. Dolayısıyla modem arayüzüne erişemiyorum ve Skype vs çalışmıyor. Modemi fabrika ayarlarına döndürmeden arayüze ulaşma şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Evin karşısınaki direğe yıldırım düştüyse evdeki o an açık veya kapalı olan herhangi bir elektrikli cihazın herhangi bir parçası bozulmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar