jankis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kings yener de şu Spurs'ün gazını indirir diyodum yok sacramento dağıldı yalan oldu .. ve artık Spurs şampiyon diyebilirim bu takımın karşısında duracak şimdilik kimse yok bu arada skor da 103-73 sacramento'nun son 7 senede kendi sahasında aldığı en ağır mağlubiyet ayrıca yaptıkları 8 asist de son 20 senenin en kötü istatistiği
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 webber 2. yarıda hiç oynamadı yanlız bu unutulmamalı. ama yine de o webber çıkana kadar da 15 sayı fark vardı. üstüne üstlük nesteroviç de sas'da baştan beri oynamadı. öküz nesteroviç olmayınca daha mı iyi hücum ediyolar aceba merak ettim. şöyle 4-5 maçlık olsa bari nesteroviç'in sakatlığı da görsek san antonio'nun hücumunu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 clevelanda karşı güle oynaya maçı kazanırken,artık şov yapmaya başlamışken spurs resmen sarstı kingsi. spurs şampiyon olursa hakkıdır diyorum ama ne bilim başka güzel takımlar da var yani ... :D:D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kings den cacık olsada yenmez zaten.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Öne çıkan mesajlar