di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Selam, Burdan bi arkadastan su NVIDIA ile gelen key'lerden almistim, bi tane daha lazim. Var midir satmak isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 kinguin'den al hacı, bugün 56TL'ye Harley Quinn Story ile birlikte aldım hatta çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 di said: Selam, Burdan bi arkadastan su NVIDIA ile gelen key'lerden almistim, bi tane daha lazim. Var midir satmak isteyen ? benim 2. gtx 980 gelcek abi bir iki güne haberdar ederim eğer almamış olursan hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 WoodsOfYpres said: di said: Selam, Burdan bi arkadastan su NVIDIA ile gelen key'lerden almistim, bi tane daha lazim. Var midir satmak isteyen ? benim 2. gtx 980 gelcek abi bir iki güne haberdar ederim eğer almamış olursan hala len nerden getiriyosun ya yurtdışı bağlantınmı var banada getirek hacıt sdasdas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 di said: Selam, Burdan bi arkadastan su NVIDIA ile gelen key'lerden almistim, bi tane daha lazim. Var midir satmak isteyen ? Hacı keye benim arkadaş çöktü kusura bakma, hayır bide parasız çöktü hıyar :( sdhsdfgjdgfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar