Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Aşk görünmezdir. Seks'i birbirini sevmeyenler de yapıyor. Ya da öpüşmeyi, bakışmayı vs. Sonuçta görünmeyen bir şeylere inanıyorsun. Karşındakinin seni sevdiğini düşünüp sen de onu sevmeye başlıyorsun. Sanmıyorum bunun fiziksel olduğunu tamamen kalpte ve beyinde bitiyor iş. Edit: Ya da en basitinden akıl ve bilinç sahibi olduğuna inanmak da görünmeyene inanmak oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ask görülmezdir dediğin, nasıl yani böle iki insan arasında fırıl fırıl böle pamuk gibi nur gibi ucusan bişilermi aşk? baya işte beyinde bitiyo olay, karsındakininde seni sevdiğini "enerji aldım ondan ben" diye anlamıyosun. sana karsı davranısından hareketlerinden ses tonundan, verdiği kararlardan vs vs anlıyosun. baya bunların hepsi fiziksel şeyler. zaten fiziksel olmıyan bişi yoktur, neyi nasıl tanımlıyoruz anlamadımki. akıl ve bilinc baya fiziksel seyler, beyin dediğin şeyin yarattığı mevzular bunlar. "akıl ve blinc" tanımları insan olarak bizim mevzuyu sasite indirere gruplıyarak tanımlamamızdan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ask gorunmezdir ne demek ya. hormonlarin calisip adami aptal etmesi alt tarafi. aska sevgiye metafizik anlam yukleyeceksek, butun kadinlara da yukleyelim o taraflarda karisiklik daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Askiooole direk hormonlara baglamayin, 27 sene bir seks hormonuyla, 1 sene sifir seks hormonuyla ve 2 senedirde baska bir seks hormonuxile yasadim, asik olmayi filan zerre etkilemediler, sifir hormon varken hicbirsey hissetmem tibetli rahibe baglamam lazimdi "ask hormonel yeaaa" tezine gore ki oryantasyon ve hormonlar konusuna hic girmiyelim, oole basiosun hormonu ask oluo diye birsey yok ki cok fazla sayida insanin bu cilgim duruma dustugunde verdigi tepkileride gozlem sansim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sifir sex hormonu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 beynin etkisi cok fazla. sadece hormonlar degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Marty said: beynin etkisi cok fazla. sadece hormonlar degil tabi beyin nasil calisiyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://galeri12.uludagsozluk.com/500/beyle_577203.jpg insanin kendini ikna etmesinden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 o zaten ikna olmus ya ekstra bir cabaya gerek yok onun icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 dana22 said: sifir sex hormonu ?? finasteride + androcur vucutta ne DHT ne T birakiyor, 1 sene filan zaman kazanmak icin bunlari ictim kemik erimesi riskini goze alip, hormon degerlerim surunuyordu direk, aromatize olucak T de olmadigindan E de felaket dusuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 olm hayatınız trolleme ve derailleme üzerine kurulu. gül gibi yaşar nuri konusunu resmen ne hale getirmişsiniz. ondan sonra da işinize gelmediği zaman "kuddusi bık bık bık". bugün cuma. sakin. ne güzel yav,bugün cuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 off kuddusi, senin emekliliğini düşünemiyorum, yaşı başı alıp "artık bu kadar çalışmak yeter" dedikten sonra bir iki sene yazlıkta oturup biriktirdiğin kitapları okuyacakmışsın, sonra da sıkılıp kendini namaza tesbihe verip (yapacak iş olmadığı halde her sbah saat 5.30'da uyanacaksın çünkü) dini bütün bir amca olacakmışsın, sağlık durumun izin verirse hacca gidip gelecekmişsin gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 epey yanlışsın. gülemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 espri yapmadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 daha feci. ben sana günde sabah,öğlen ve akşam 3 doz TURAN DURSUN DİN BU TABU CAN ÇEKİŞİYOR ve ara öğünlerde de İlhan Arsel kitaplarını öneriyorum. Sırası önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 turan dursunu ben 7-8 sene once tanistirdim burda insanlara np http://i.imgur.com/hNp3dKM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 belli ki mc lovin tanımamış,tanışamamış canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 mc who? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Aluriel Yörünge Disi said: mc who? ihihihihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 KuddusiMavra said: ben sana günde sabah,öğlen ve akşam 3 doz TURAN DURSUN DİN BU TABU CAN ÇEKİŞİYOR ve ara öğünlerde de İlhan Arsel kitaplarını öneriyorum. Sırası önemli değil. Kuddusiciğim, tüm fikirlerine düşüncelerine saygı duyarım, okuyup daha fazlasını öğrenmeye açık bir insansın, turan dursun da yaşar nuri de lazım düşünce dünyasının zenginleşebilmesi için, bireylerin zihinlerindeki inanç algısının varlığı ya da yokluğu değil beni ilgilendiren, beni ilgilendiren düşünce dünyasının zenginleşmesi, birisinin çıkıp allah var diğerinin de yok diyebilmesi ve kendince gerekçelerini öne sürebilmesi önemli benim için, sen benim yazdıklarımın ilacı olarak turan dursun'u bana reçete ediyorsan turan dursun'un yazdıklarının temel prensibiyle çelişiyorsun demektir, turan dursun inanmamayı seçmiş bir insan ve neden inanmadığını da eser vererek açıklamış, ben allah'ın varlığına inanan bir insanım, benim bu özgürlüğe sahip olmam gerekli, tıpkı bir başka insanın inanmamayı seçmesi gibi, sen de tutup bana "şunu oku da öğren" şeklinde yaklaşıyorsun, başlığa attığım ilk mesajda "kur'an oku" dememe bir gönderme seziyorum, fakat ben sana "yaşar nuri okuma" veya "şu adamı oku" demedim, yaşar nuri'nin bizzat yaygınlaştırmaya çalıştığı bir eseri (meali) işaret ettim, senin açtığın başlık da o adamın eseri ile ilgili, yazdığı kitaplarda (mesela allah ile aldatmak) kur'an'dan yola çıkarak yazıyor eserlerini, madem merak ediyorsun kur'an'ı oku o zaman, gene yineliyorum aynı mesajı, bir önceki mesajımda yazdığım gibi samimiyetsiz bir müslüman olacağına mevzudan haberin olur kocayıp da boşluktan namaz kılmaya başlamadan önce, neye taptığını öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Başlık Mc_Lovin vs Kuddusi olarak değiştirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Sen beni kocatıp namaza başlatmaya heveslisin bayağı mc lovin. iyiyim böyle. sen de gel. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar