madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Selams, Az önce twitterda dm geldi bir arkadaşımdan ben de atlayıp bastım, tabiki malware çıktı. Sorum şu: Telefondan açtım linki, iphone kullanıyorum malware temizleyen düzgün bir app bulamadım, önerisi olan var mı? Bunun haricinde şifre değiştirme harici yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Bunun çaresi Twitter uygulamasından o korsan uygulamanın yetkisini kaldırmak ( ki sadece pc üzerinden oluyor) ve şifreni değiştirmek. Öyle telefona virüs gibi bir şey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 geliyor aslında encok chrome da var o malware ext ten gelio Chrome u silip komple yeniden yüklemen yeterli chrome kullanmayın ama zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 iphone virüs bulaşamaz çünkü ios öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 iphone zaten virüs değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 iphonea malware silen app bulamazsın cunku olmayan seyi silmek icin app yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar