Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 öğlen spotify'ın hazırladığı albümlerden birini dinliyodum, şimdi hala çalıyo da o albümü nasıl görüntüleyebilirim? sol altta çalan müzik ve grup var sadece. kaydedicem albümü de bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 voice-command ile çalışabiliyor artık. çek bi bismillah bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 gülmedim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 biliyordum söylemicem lan güldüm deseydin söylerdim yok sana cevap terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yine gülmedim sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 güldürmek için dememiştim ama terbiyesizsin terbiyesiz sinirlendim sinirlendirdin sağolasın küfür serbest olaydı iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 sol altta resmine basinca cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 ömden edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 aquila said: sol altta resmine basinca cikiyo? eyv abi, 2 kere tıklamak aklıma gelmemiş sdf. basınca büyütüyo ya resmi sora. sora tıklama cursoru çıkmayınca denememişim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Spotifyda averaj bir şarkı kaç mb yiyor? Google'lamaya üşendim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 6-8MB ortalama extreme kalitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar