Wolas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ankara da bestekar sokakta arkadaşım odadan kaçış oyunu açtı. Hepinizi bekliyoruz. Paticikden geldiğinizi söylerseniz size indirimi de olacak hepinizi bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi için: www.samanliktaigne.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bir adama merhaba ben paticikten demektense tam parasını vermeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bence ''ankara'dan kaçış'' oyunu açsa daha çok iş yapar arkadaşın. sene 2015 hala ankara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Senko herkes senin gibi para bassa keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 totemic said: bence ''ankara'dan kaçış'' oyunu açsa daha çok iş yapar arkadaşın. sene 2015 hala ankara.. kesinlikle katılıyorum, keşke ankara nüfusu 2m olsa hatta daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Of ilk defa biri benden once ankarayi ezmis. Feels... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ankara istanbul'dan güzel ya xeşke orada yaşasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ankara'nın nufusu kac ki 2m olsun diyosunuz, zaten koy degil miydi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 gittim leş bi yerdi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar