Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadar büyüünü görmemiştim!!!(ucak bu, yanli$ anla$ilmasin =P )

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

nereye açıcaımı bilemedim bende taşıt die buraya açtım yanlış açtıysam verdiimiz rahatsızlıkdan özürdileriz.
çoğunuz okumuştur ama ben açtım görmeyenler görsün die.

yolcu kapasitesi:555
max kalkış ağırlığı:560 ton
max yakıt kapasitesi:360 ton
menzili:14 bin 800 km
hızı:900km(0.85mach)
gövde boyu:73 m
yükseklik:24.1m
kanat açıklığı:79.8m
motor itme gücü:311kN
haa tabi uçağın içinde gece klübü,bar,spor salonu ve mağza bulunuyor.
bakalım bundan sora boeing naapacak(benim kulaıma supersonic yolcu uçaıgeldi ama hadi hayırlısı)[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

yanlız a380 ler büyük cüsseleri nedeniyle her havaalanına inemiyormuş...hava alanlarında yeniden düzenlemeler yapılacakmış...
ama gerçekten bir tasarım harikası , yaratıcılarını tebrik etmek gerek :D[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET
WHISPERED VOICES AT MY FEAR
DEATH BEFORE MY EYES
LYING NEXT TO ME I FEAR...

Whisper
Sosyal ağlarda paylaş

alın size daha büyüü
antonov an 225(bugün discoveryde izledim azım açık kaldı)ama cargo uçağı bu olsun...

max hız:850km
menzili(kargosuz):15400km
max kalkış ağırlığı:600ton
kanat açıklığı:88.4m
gövde boyu:84m
yüksekliği:18.1m
motor itme gücü:229.50kNx6[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

antonovu bende gormustum sscb zamanında uretilmişti yanılmıyorsam su an kullanılmıyor dimi?[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

artık amerikan ucak kacırma filmlerini bunda cekerler :) gerci bu biraz iri kacar.., tum ucagı ele gecirmek bile 1 gun surer:)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...