ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 nereye açıcaımı bilemedim bende taşıt die buraya açtım yanlış açtıysam verdiimiz rahatsızlıkdan özürdileriz. çoğunuz okumuştur ama ben açtım görmeyenler görsün die. yolcu kapasitesi:555 max kalkış ağırlığı:560 ton max yakıt kapasitesi:360 ton menzili:14 bin 800 km hızı:900km(0.85mach) gövde boyu:73 m yükseklik:24.1m kanat açıklığı:79.8m motor itme gücü:311kN haa tabi uçağın içinde gece klübü,bar,spor salonu ve mağza bulunuyor. bakalım bundan sora boeing naapacak(benim kulaıma supersonic yolcu uçaıgeldi ama hadi hayırlısı)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 başlık süper =))))[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Abi gündüz uçuşlarında gece klübü açıkmı kapalımı? =D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 spr yaaaa bitane de bizim garajda war bundan...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Başlığı görünce tırstım hafiften hele garbage de falan olsa açmazdım herhalde :P[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yanlız a380 ler büyük cüsseleri nedeniyle her havaalanına inemiyormuş...hava alanlarında yeniden düzenlemeler yapılacakmış... ama gerçekten bir tasarım harikası , yaratıcılarını tebrik etmek gerek :D[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET WHISPERED VOICES AT MY FEAR DEATH BEFORE MY EYES LYING NEXT TO ME I FEAR... Whisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 alın size daha büyüü antonov an 225(bugün discoveryde izledim azım açık kaldı)ama cargo uçağı bu olsun... max hız:850km menzili(kargosuz):15400km max kalkış ağırlığı:600ton kanat açıklığı:88.4m gövde boyu:84m yüksekliği:18.1m motor itme gücü:229.50kNx6[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 antonovu bende gormustum sscb zamanında uretilmişti yanılmıyorsam su an kullanılmıyor dimi?[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kullanılıo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 artık amerikan ucak kacırma filmlerini bunda cekerler :) gerci bu biraz iri kacar.., tum ucagı ele gecirmek bile 1 gun surer:)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 mordre nin açıcağı başlığı tahmin edebiliyorum "Karar verdim ve aldım : A380"[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 heee gordum bunu ici otelden farkzız walla bunla uzaya bile cıkılır :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mordre geçen gün demişki.. Tek rakibim THY![signature][hline] MSN : [email protected] ---Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: anil_selam, 19 Ocak 2005 17:33 tarihinde demiş ki: başlık süper =)))) :-P[signature][hline]Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ewt süüpper olmuş :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 A 380[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 görmemiştim onu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: tunch, 21 Ocak 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Mordre geçen gün demişki.. Tek rakibim THY! uheuhehuu :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and aloneSozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ahahaha[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aravil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eueuhehue başlığın değiştiğide iyi olmuş =))[signature][hline]Karanlıkta Kaldığın Zaman İlk Gördüğün Işığa Doğru İlerleme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 uçurdum bu uçaı atatürk havaalanında tam lastikler kesildi yerden pist bitti ama kalktı .:D fs2004 de tabi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar