Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Konuyu yetkılı kısılerle gorusmek ıstıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
Bu dosya Bronx'un Nebula adlı free serverda çalıştıgı sırada kendi
yazdıgı script arşividir. Scriptler sıfırdan ideal bir server kurmak için
turkiyedeki en büyük kaynak durumundadır.

Tüm uo free server scripterlarının indirmesi ve incelemesi gerektigini
düşündügümüz bu script arşivini ve tüm emeklerini paylaştıgı için Bronx'a teşek-
kür ederiz.

Scriptler ile teknik soruları forumlarımızın (http://www.paticik.com/forum)
scriptsharing bolumunde gerek bronx gerekse diger yetkili arkadaslarımıza sorabilir-
siniz.

LÜTFEN SCRIPTLERİNİZİ PAYLASIN! BU ARSİV SADECE VE SADECE OZVERILI SCRIPTERLARIN
ÇABALARI İLE BÜYÜYECEKTİR.

-- bu script www.paticik.com/scripts/ adresinden indirilmiştir. --
sayın arkadaslar turkıyede ben script yazıyorum dıyene ınanmayın kocaman turkıyede 3 5 kısı yanı sayılı kısı scp yazıyor bu Bronx'un ben yazıyorum dedıgıne bılene ınanmıyorum suan yapamasınlar dıye region dıye bı scpyı eklemısler sphereyı acar acmaz hepsı hataya donusuyor ama ben bu sorunu cozdum bu Bronx'un un yaptıgı scpler uzerınde calıstım vede bunları sızlerle ben paylasacagım bende bu siteye scplerı ekleyecegım kendı ekledıklerımı bılene ekleyecegım herkes yabancı serverlardan ındırdıklerı scplerı benımdıye sahıp cıkıyor saygı duyuyorum ındırdıklerı scplerden hepsıne bazı degısıklık yapıyorlar vede ben yazdım dıyor bu yazıyı yazıyorum ama hemen bu sayfayı yonetenler degıstıre bılır yada bu yazdıgım seylerı sılebılır . buna emınım butun arkadaslara duyurulur.!!!!!!!! ANKARA/ETLIK 'ten herkese selam olsun.
Mesaj tarihi:
Bana Bronx'un page scriptinin bir eşini daha bul... ya da yaz ben hem uo yu hem scriptlerle uğraşmayı bırakıyorum. Bu kadar iddialı konuşuyorum çünkü Türkiye'de script denince aklıma bi Bronx bide Coder geliyo (kimsenin hakkını yemek istemem bilen yine biliyordur bu kendi fikrim).[signature][hline]You Have Outraced The Rest
Now Meet The Best Of The Best
Mesaj tarihi:
Senin o scriptler işini gördümğ Gördüyse Kulan Görmediyse Kulan ma Madem Hoşuna Gİtmedi Kendin yaz ozaman.Adamlar ugraşmişlar koymuşlar Scriptleri bir cok kişi faydalandi bilmen lazim.
Mesaj tarihi:
ya bronx'un page scriptinde ne varki, ayni islevi zaten yapiyor default page sistemi. adam ugrasmis yapmis. neden yapilamasin ki? bi at gozlugu takmisiz oyle gidiyoruz. iki isim vermissin. onun gibi basarili bir cok arkadasim daha var.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
Bronx gibisi bir daha zor bulunur.Bronx TR'de bir ilki yaptı ve bir server açmak için gereken bütün temel scriptleri bizlere sundu.Ama bence hata yaptı.Daha scriptler ortaya çıkana kadar ortada 5 tane server vardı.Bugün bir bakıyorsun ki günde 30 tane server açılıyor.Şimdi TR'de ki iki günlük serverları da sayarsak.OFf anam of Brnx yaktın bizi... :)
  • Yeni Oluştur...