Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 İlla ki bir baltaya sap olucaz boş vaktim varken sesli düşünüyorum :) Bu arada şiir güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Dusun tabi de bizim sucumuz ne ulan ? Her 10 post'undan ikisi "nolcam ben yea", "yol gosterenim yok uhu" temali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Özür dilerim tamam daha yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ya ben biraz uniden mezun olmadan yolunu tutturmus olmayan adamlarin saglam bir gelecegi olmadigini dusunuyorum. Hani uniden cikmis ama uniyi saglam sallamis adamlar genelde baya mutsuz oluyor eger ana-babadan saglam bir para yok ise Veya benim gordugum ornekler bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Anhora said: Nasıl doğru? Doğru yanlış diye bir şey yok kişilik tipleri var. Yaptığın meslekle mi uyumlu çıktı onu mu demeye çalıştın? Evet Teorisyenler kısmında çıkıyorum. Yazılım alanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kariyer.net'te yazarlığın meslek olarak kabul edilmesi ve bir infographa koyulması beni duygulandırdı. gelişme var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar