Xht Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Selamlar arkadaşlar, C# ile yazılmış bir exe dosyası ve kaynak kodu bulunuyor elimde. Bunu C++ ile yazılmış bir programa entegre etmek istiyorum. Kod; İnternetin olup olmadığını belli bir aralıkla tespit edilmek üzere hazırlanmış ufak bir sayfalık kod. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var ise ücret karşılığı yardım talep ediyorum =(
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 c++ check internet connection diye ara ekle ne uğraşıyosun port etmeye
Xht Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Biraz değişik koruma ve bide anti hile sistemi varda, c++ için entegre edilecek. c## için hazır elimde kodlar ancak C++ için entegre edemiyorum sanırım kütüphane olayından dolayı. Uçuk kaçık bir ücret değil ama yardım edebilecek biri varsa en azından yardımım dokunabilir.
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 https://www.google.com/search?q=reference+c%23+library+from+unmanaged+c%2B%2B interop managed/unmanaged
Xht Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Çok ultra bilgim olmadığı için yardım istiyorum esasen. Varolan bir koda entegre edeceğiz, C# için yazılmış 150 satırlık bir exe kodunu, varolan bir C++ exe programına entegre edip çalıştıracağız. Bunun gibi 3-4 farklı kod var elimde entegre etmem gereken, varmıdır bu iş ile ilgilenecek biri?
Xht Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Yapabilecek biri varsa en azından bana pm atarsa ne kadara yapacağını ücretiyle yaptırabilirim.
Öne çıkan mesajlar